cacas de vacas grandes

Páginas: 30 (7500 palabras) Publicado: 28 de mayo de 2013
etwrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeqpsssssssssssssssssssssss-
sssssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk-
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk-
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk-
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk-
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
A Anglaterra vivia un cavaller anomenatGuillem de Vàroic un valeros caballer que despres d'anys y anys lluitan per la corona.Quan va arribar als cinquanta-cinc anys, va decidir abandonar la seua vida de caballer i emprendre un pelegrinatge a Jerusalem, per aconseguir el perdo de Crist i dels seus pecats. La Comtessa, la seva esposa, a la qual no l'hi agradaba gens l'idea de Guillem, ell li va deixar un anell partit en dos que mostravacompletes les armes de l'esposa i el marit.
Guillem va deixar Anglaterra i va començar el seu viatge visitan les ciutats de Jerusalem, Alexandria iVenècia, on va divulgar la notícia que havia mort, procurant que aquesta noticia arribara a la seua dona. Però un anys despres Guillem va tornar a Vàroic vestit amb l'hàbit de Sant Francesc i es va instal·lar en una ermita.
El rei moro de la GranCanària va arribar a Anglaterra, i, després de vèncer l'exèrcit anglès va obligar el rei cristià a refugiar-se a Londres, on va ser assetjat. El Rei va aconseguir fugir i va arribar a Vàroic, on va ser acollit per la Comtessa.
El Rei d'Anglaterra, va tindre un somni en el cual se l'hi apareixia una dona que li va dir que quan es troba-se amb un home demanant almoina li dona-se un bes i el facicapita de totes les seues tropes. Al dia seguent el rei va veure un home demanat almaina i sence perdre un segon va anar l'hi va besar i el va convertit en capita amb la casualitot de que aquell home era Guillem de Vàroic.
Gracies a ell i a la seua argucia els moros van ser derrotats i tots el moros es van ser expulsats.
Un temps després, amb motiu de les seves bodes amb una filla del Rei deFrança, el Rei d'Anglaterra.
Un jove cavaller que anava a rebre l'ordre de cavalleria, en les noces dels reis, es va dormir i va sortir de la ruta, i es va trobar en el lloc on hi havia l'ermità de, el va descavalcar i li va fer gran reverència i li va dir que anava a la cort a rebre l'ordre de cavalleria, i li va explicar els seus orígens, i els mes grans cavallers de l'historia. Desprès deparlar molt de temps, li va donar el llibre L'Arbre de batalles que ho explicava tot sobre els cavallers. I li va dir que un cop acabades les noces tornés i que li expliques com havien succeït. Les festes van durar un any i un dia, llavors Tirant va recordar la promesa que li va fer a l'ermità, i el va anar a veure.
L'ermità va pedir que li explicasen totes les va pasar i Diafebus accedeix afer-ho. Va acomençar explican tot el hi havia pasat quan van arribar , es adir, tota la part ceremoniosa fins que va a arrivar a comtar l'historia de la germana de la reina Agnès, la ocasionaora del primer conflicte de Tirant.
Van anar a lluitar en un prat , i allí amb dificultat va eixir vencedor Tirant però per desgracia molt magullat.
Acontinuació va continuar am l'historia de l'alà del princep deGal·les de la qual Tirant sence espaça ma matar a la bestia. I el rei li va fer el mateix honor que si hagués vençut un cavaller a la lliça.
La seuent va ser la dels cuatre caballers misteriosos van arriba buscano combats i als qual Tirant va derrotar un a un qu mes tard es va enterar de que eren condesos i reisos.


rei de França, tot dient que els moros estaven assetjant la ciutat deRodes, on es guarda l'espina de la corona de Jesucrist. Tirant en sentir això va demanar permís al para i a la mare, va comprar una gran nau, i la va omplir de vitualles, i la va armar.
Un dia van arribar dos cavallers demanant ajuda perquè l'illa de Rodes estava sent assetjada pels genovesos i necessitaven ajuda. Tirant va comprar una nau i se'n va anar amb l'infant Felip, fill del rei de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • caca de vaca
  • caca de vaca
  • caca de vaca
  • La caca de la vaca
  • Caca De La Vaca
  • El caca grande
  • caca mas grande del mundo
  • la caca mas grande del mundo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS