Cadena de favors

Páginas: 4 (896 palabras) Publicado: 11 de enero de 2011
1.Quin és el tema central de la història?
El tema principal es la humanitat i bondat de les persones nomes amb el gest de seguir una roda de favors, dona igual la persona, tothom al que li hagin fetun favor el torna a tres persones mes, i així mostrant el costat bo que tenim les persones.

2.Quines realitats s'estan representant en la pel·lícula? Són realitats que trobem a la nostrasocietat?
A la pel·lícula trobem alcoholisme, pobresa, mala educació, violència, drogues, maltractament, rebuig social, bullying...
Totes aquestes realitats les tenim a la nostra societat.

3.Hi ha tresparaules que estan molt relacionades amb el tema de la pel·lícula: altruisme, utopia i prejudicis. Reflexiona sobre el significat de cadascuna d'elles i busca la seva relació amb les situacions que esprodueixen en la pel·lícula i el seu entorn.
Altruisme: Fer el be o fer algun favor sense esperar res a canvi.
L'altruisme el trobem molt a la peli ja que el fan tots els que segueixen la cadena.Utopia: La perfecció humana, tant en lo polític com en lo econòmic i cultural. Es
poder arribar a ser feliç.
A la pel·lícula Trevor vol arribar a una especie d'utopia global amb el mètode que hainventat.
Prejudici: La valoració d'algú sense que el coneixem de res, es fa de forma precipitada i també influeix en el punt de vista d'una persona.
A la pel·lícula n'hi han molts, per exemple elque té la mare de Trevor amb Eugene, que al principi el va insultar i pegar perquè va agafar una mala imatge d'ell, però després es van enamorar l'un de l'altra, i el va conèixer de veritat.

4.Comreacciona la nostra societat davant dels problemes que apareixen en la pel·lícula: alcoholisme, drogoaddicció, rebuig social, violència...?
Al principi la societat no li agradava parlar d'aquestsproblemes i es podria dir que passaven, però ara la societat fa molt per a que això no existeixi. L'alcoholisme i la drogoaddicció es tractat a centres preparats de desintoxicació o en el cas de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cadena de favors
  • Cadena
  • Cadenas
  • Cadena
  • cadena
  • Sin cadenas
  • la cadena
  • Cadena

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS