Campos De Concentración Nazi

Páginas: 4 (859 palabras) Publicado: 12 de junio de 2012
LA ZONA GRIS


Fitxa tècnica:

Títol: La zona grisa.
Títol Original: The Grey Zone.
Any: 2001.
Duració: 108 minuts.
País: EE.UU.
Gènere cinematogràfic: Drama, Historia.

El tema d'aquestfilm està clarament identificat des del primer minut. Aquest és la situació en la qual es trobaven els camps de concentració nazis.
Més en concret podem veure les circumstàncies en les quals elsconcentrats vivien; i com, en aquest cas, tractant-se a més a més d'un camp d'extermini, com moria la gent portada a Auschwitz. Les situacions són explicades des del Sunderkommando jueu XII a Auschwitz el1944. A partir dels membres d'aquest “kommando” s'explica la història de dins del camp, des de la rebelió organitzada per ells mateixos, fins a la salvació d'una nena a la cambra de gas, passant perla gran visió que ens dóna dels propis caps militars. En un ambient de gana, tortures, represàlies i mort, sorgeix un punt d'esperança entre els membres del “kommando” jueu XII que, amb l'ajudad'algunes dones concentrades a la fàbrica d'armes del camp aconsegueixen dur a terme una rebelió destruint amb bombes els crematoris. Tot i que aquesta operació no dóna resultat ja que no disposen desuficient armament per a la revolta, aconsegueixen destruir la meitat dels crematoris que no van ésser reconstruits posteriorment. Així doncs, després d'haver sacrificat les seves vides, van realitzar unaacció molt heroïca destruint aquests crematoris.
Amb tot, les sospites de la rebelió anaven passant de boca en boca pel camp de concentració fins a arribar a algun dels caps. Un d'aquests caps,SS-Oberscharfuhrer, busca resposta a les preguntes sobre la rebelió en el Doctor Miklos Nyiszli, tot prometent-li salvar la seva dona i la seva filla que també estan al camp. En aquest aspecte podem veureles segones relacions que establien els caps militars amb qualsevol membre del qual els hi interessés treure'n un benefici propi. Per tant, aquells camps de concentració estaven moguts per un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • lista de los campos de concentración nazi
  • Tipos De Campo De Concentración Nazi
  • Tipos De Campo De Concentración Nazi
  • Campo De Concentracion Nazi
  • campos de concentración nazi
  • Campos de concentración y erxterminio Nazi
  • Campos de concentracion. Alemania Nazi
  • Campos Nazi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS