Capitols 228 fins 264 Tirant lo Blanc

Páginas: 3 (727 palabras) Publicado: 20 de octubre de 2014
Capítol 228: Estefania parla amb la princesa sobra la Viuda Reposada, i li diu que no ha de confiar massa amb ella. A part, li pregunta que si vol que a la nit Tirant vingui a la cambra amb ella,ella ho accepta. A Tirant no li agrada les idees de futur que te Carmesina.
L’emperador, demanà a Carmesina que portes als músics, aquesta li ho nega. Plaermavida parla amb Tirant i li diu quel’endemà farà que aquest dormi amb Carmesina. Tirant li agrada el que sent, tot i això no vol forçar a Carmesina.
Capítol 229: Plaermavida insisteix a Tirant que ha de lluitar per l’amor de Carmesina i ell,tot i això Tirant marxa a dormir. Al matí Tirant està apunt de marxar amb l’emperador a l’esglesia, però a causa de com anava vestida Carmesina va impressionar a Tirant, i aquest va quedar bocabadat il’Emperador va poder veure que estava enamorat de Carmesina. Creu que ha de deixar a les dones i a allò que estima si vol arribar a ser un millor cavaller.
Capítol 230: L’Emperador pregunta a Carmesinasi vol a Tirant de marit, però aquesta no està del tot decidida i demana temps per pensar-s’ho. Paral·lelament, Plaermavida intenta que Tirant s’infiltri al llit amb Carmesina.
Capítol 231: Tirantés amagat gràcies a Plaermavida a la cambra de Carmesina mentres aquesta s’està banyant. Ella no sap que Tirant és a la cambra, i tot i això les donzelles dormen mentres passa tota aquesta escena. CuanCarmesina dorm, Plaermavida posa a Tirant tot nu al llit d’aquesta.
Capítol 232: Plaermavida li diu a Tirant que no pot ser que tingui por d’estar enamorat d’una persona. No es creu que un guerrercom ell sigui tant poruc en l’amor i com altres cops ha dit diu que un cavaller ha de ser valent en tot. Afegeix que si vol unir-se amb la princesa li ha de fer absolutament cas a la donzellaPlaermavida.
Capítol 233: Plaermavida deixa a Tirant a la cambra de Carmesina a les fosques. Aquest està espantat perquè no sap fer i a part no hi veu, però Carmesina li diu que es el preu que ha de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resum capitols tirant lo blanc
  • Tirant lo blanc resum per capitols
  • Tirant lo Blanc
  • Resum Per Capitols Tirant Lo Blanc
  • Tirant lo blanc Capitols 231-233
  • Resum Tirant Lo Blanc Per Capítols
  • Resum de Tirant lo Blanc per capítols
  • Tirant Lo Blanc

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS