Tirant lo blanc resum per capitols

Páginas: 4 (807 palabras) Publicado: 26 de mayo de 2011
TIRANT LO BLANC

Tirant a Anglaterra:
El comte de Varoic era un conegut i valerós cavaller que un dia, desprès de anar en peregrinació a Jerusalem, va decidir fer-se ermità. Quan era a la sevaermita es trobà amb un aspirant a cavaller qua anava a veure les festes que es feien per celebrar el matrimoni del rei. En Tirant va prometre que tornaria desprès de les festes i li contaria tot.
Quanen Tirant tornà va anar a xerrar amb l'ermità amb els seus companys cavallers, i el seu cosí Diafebus contà a l'ermità com en Tirant havia estat declarat millor cavaller de les festes i com haviavençut totes les batalles que sorgiren.

Tirant a Sicília i a l'illa de Rodes:
Tirant viatjà fins a l'illa de Rodes per ajudar al gran Mestre de Rodes a qui havien invaït els mamelucs del soldà d'Alcairei els mals cristians genovesos. En Tirant anavaja acompanyat, per sorpresa, del príncep de França, Felip. En Felip era un home molt avar i groller, que essent a la cort de Sicília es va enamorar dela Princesa Ricomana i ella d'ell. En Tirant alliberà l'illa de Rodes dels invasors, i desprès d'una peregrinació a Terra Santa aconsegueix que en Felip es casàs amb Ricomana, qui desconfiava molt delPríncep i li va fer passar moltes proves, però en Felip les passà gràcies a l'ajut de'n Tirant i de la sort, ocultant la seva grolleria i fent-li creure que era un príncep educat, gentil i noble.Tirant a l'Imperi Grec:
En Tirant anà fins l'Imperi Grec per ajudar l'emperador de Constantinoble a qui havien atacat el Soldà i el Gran Turc.
Tirant va ser rebut molt honorablement i l'Emperador,en pressència de tots, el va nomenar Capità General de tot el seu exèrcit. A més va conèixer a la seva filla, Carmesina, i es va enamorar d'ella a l'instant. El seu cosí Diafebus ho va arreglar totquan descobrí que Carmesina també estava enamorada de'n Tirant, però na Carmesina no podia afirmar el seu amor, per la seva noblesa. En Tirant atacà els turcs i guanyà, però per culpa de l'envejós duc...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resum capitols tirant lo blanc
  • Resum Tirant Lo Blanc Per Capítols
  • Resum Per Capitols Tirant Lo Blanc
  • Resum de Tirant lo Blanc per capítols
  • Tirant lo blanc resum per capituls
  • Resum Per Capitols De "La Tempesta"
  • resum tirant blanc
  • Resum Tirant lo blanc

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS