Caracterización personajes La Metamorfosis

Páginas: 3 (630 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2014
CARACTERITZACIÓ DELS PERSONATGES DE "LA METAMORFOSI" F. Kafka

Gregor Samsa no va ser mai maltractat , ultratjat , humiliat , però ell es va veure reduït a un mer mitjà per al sosteniment econòmicde la família i va necessitar , per complir aquesta funció , sotmetre a una manera de vida mecànic, poc creatiu . La seva vida no li era més que una successió inert d'activitats rutinàries , pertant no tenia complet sentit . Aquesta falta de sentit autènticament personal queda expressada literàriament en la manca de possibilitats que implica la reducció a insecte , la mort total de lallibertat , i la carcassa de l'insecte una mena de presó ambulant .

Gregor coneix l'amistat, ni l'amor ,ni l'esperança .L'escarabat Gregor no és capaç de fer-se entendre davant ningú ; Gregor " home "tampoc . La vida de Gregorio abans de la metamorfosi és mesquina, pobra, sense humanitat, no té comunicació amb ningú .No té ningú a qui comprendre , ni ningú que li comprengués . Per tant , la pròpiametamorfosi no provoca la seva fi . En el procés de transformació emergeix, per fi, la consciència de la pròpia inhumanitat . És el canvi psíquic produït en Gregorio després de la transformació el queproporcionarà la llum que li farà comprendre i veure les coses com són .

Grete :

Grete és la germana de Gregor . Té 17 anys i la seva existència fins a l'esdeveniment és posar-se guapa, dormirtot el que li cos li demani , divertir-se i ajudar a la casa , i sobretot tocar el violí , instrument que toca gràcies a les classes que Gregorio li pagava . Aquest a més intentava estalviar perpoder portar-la al conservatori . De tota manera ella mai aconsegueix veure tot el que aquest ha fet per ella .Després de la transformació , al principi és l'única que es preocupa de portar el menjar alseu germà i també de netejar l'habitació, fins que al final no fa més que repudiarle . La màscara li cau quan , al saló , afirma que cal desfer-se'n . La realitat és que ella mai fa cap intent per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Metamorfosis-Caracterización De Personajes
  • Metamorfosis: Personajes
  • Caracterizacion de personajes
  • caracterizacion de un personaje
  • caracterización de personajes
  • Los Personajes De La Metamorfosis
  • caracterización de los personajes de la novela "El apando"
  • Caracterización de los personajes de la Odisea

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS