Carta A La Alcaldesa

Páginas: 2 (406 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2013
Estimada senyora alcaldessa:

El meu nom es Amparo i sóc veïna d'aquesta localitat d'Elx.
Li escriu aquesta carta perquè estic molt interessada en la sostenibilitat i l'ecologia. Es per això quesempre estic fent el que puc, des de la meua experiència com a enginyera, per a proposar tant a empreses privades com públiques models d'acció que siguen compatibles amb la seua activitat però quetinguen en compte l'estalvi d'energia, la disminució de les restes de producció o el seu reciclatge, etc…

Al meu municipi, el qual estime molt també m'agradaria aportar algunes idees.

Per exemple,la fonteta aquesta de xorros que n'hi ha al costat del Palau d'Altamira, crec que no fa falta que a l'Hivern estiga encesa fins a les dotze de la nit, ningú passa per allí, i a més si ho fa té més freddel que fa.

Una altra cosa, els fanals del Passeig de l'Estació il·luminen molt bé, però em sembla que massa i tot. S'hauria de revisar el càlcul luminotècnic, i a més caldria posar llums de“leds” que estalvien molt.

Per reduir la contaminació urbana es podria tancar al trànsit algunes carrers del centre de la ciutat uns quants dies a la setmana. La gent caldria que utilitzara el transportpúblic, l'autobús, la bicicleta o fins i tot que vaja a peu.

I pel que fa al reciclatge vull dir que tot i que s'ha millorat molt els últims anys encara n'hi ha molta faena a fer. Fa falta una majorconciència ciutadana i també més medis per aconseguir-la.
Molta gent no recicla perquè pensa que després tot va al mateix lloc. Es necessari major informació.
Poca gent que jo conec sap que s'ha defer amb l’oli per cuinar, sempre acaba a les canonades i això es molt important per al tractament de les aigües residuals que s'utilitzen a la fi per al reg dels camps.
Un altre punt a millorar per ami és el de la recogida d'electrodomèstics i objectes d'electrònica. Pense que encara que hi hagen "punts nets", aquestos es troben a les afores de la ciutat i molta gent simplement els llança...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Primera Alcaldesa de Lima
  • De Carta En Carta
  • De Carta En Carta
  • carta en carta
  • De Carta En Carta
  • De Carta En Carta
  • De carta en carta
  • De Carta En Carta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS