catalan i ecucacion

Páginas: 4 (969 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2014
Es necessari una educacio literaria i linguistica perque es imprescindible a l'hora de continuar el treball de grans linguistas catalans.Tambe es necessaria a l'hora de dfensa de la nostra cultura.Per la transmisio de coneixements sobre el conjunt de autor i obres considerades com a un patrimoni nacional i adiestrament en l'analisis de comentaria de textos.

Ensenyar un conjunt dehabilitats i destreses necessaries per llegir de forma competent els textos literaris son les obres que tenen que ensenyar i no ensenyar sobre les obres.


El concepte de classic:

Fins i tot podriemdefinir els clàssics universals com el conjunt d'absurditats més truculentes mai imaginades per l'essér humà.En síntesi, un clàssic es defineix per una deformitat aparent, fins i tot ridicula.Un clàssictambé es defineix per la seva capaacitat de comunicar, a través del tems i l'espai, principis perdurables.Per sota d'un clàssic hi ha un principi moral.Tambés transmet veritats entre generacións.Best seller: es un llibre amb unes vendes extraodinaries un temps limitat pero que al final les ventes cauen en picat.

Long Sellers: Son igualitaris en les ventes de copies pero en més temps esa dir que no tenen exit de cop.

Mega seller: Es un llibre que s'ha vengut moltes copies durant molt tems un exemple es la biblia.


Trasvalsament cultural:Es els pas de un medi a unalte, de unaforma d'expressio a unalte de un medi cultural a unaltre.

Ernest Farrés, admirador de l'obra d'Edward Hooper, va seleccionar 50 quadres del pintor (pintats entre el 1908 i el 1965) per fer-losservir de pretextos o punts de partida pels seus poemes del poemari que porta per títol Edward Hopper (2006).
Segons el crític literari D. Sam Abrams, Farrés se serveix de Hopper (pintor de la soledat)per crear un poemari que és un ambiciós retrat del món contemporani. Hopper ha provocat que Farrés muntés un matisat fris que recrea el món en què vivim amb tots els ets i uts. Un fris que funciona a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la llibertat i el catala
  • Blog I Català
  • Franco I El Català
  • Ceuta i Melilla (català)
  • Alvin I Las Ardillas Teatre Català
  • El Modernisme català i el Cafè de la Marina
  • Pac1 Psicologia Del Desenvolpament I (Català)
  • Astronomia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS