Chichen Itza Propuesta

Páginas: 2 (472 palabras) Publicado: 29 de noviembre de 2012
4. La nostra proposta

Abans de fer la nostra pròpria proposta ens hem de fixar en uns aspectes importants.
Primer de tot ens hem d’esbrinar si el nostre destí és un focus d’atracció turística.La Zona Arqueològica del Chichen Itzá va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1988. Aquest fet va fer que s’hagi augmentat el número de turistes.
A més a més les Piràmides Mayaes consideren una de les Set Maravelles del Món.
Definitivament, el nostre destí és un focus d’atracció turística.

Tot seguit hem de fer una classificació del públic a qui dirigirem la nostraoferta.
Hem escollit centrar-nos en el turisme de gran poder adquisitiu ja que per viatjar fins a Mèxic i romandre uns dies allà s’han de gastar uns diners que uns turistes de classe mitjana seguramentno estarien disposats a gastar.
Primer de tot, ens centrarem en les persnes que tenen entre 30 i 50 anys i probablement amb nens entre 10 i 14 anys.
Per visitar les Piràmides del Yucatán, el Templedels Guerrers s’oferirien dues rutes diferents al mateix temps. D’una banda una ruta amb explicacions més científiques i elaborades pels pares i d’altra banda una altra ruta amb explicacions méssenzilles, divertides i en forma de joc pels nens.
En l’espectacle de llum i so de les Piràmides podrien participar junts tant els pares com els fills. Una opció seria llogar audiòfons diferents pels nensi pels pares i que cadascú pugui escoltar un relat diferent sobre les creences i la cultura Maya: un focalitzat pels menors i un altre més complex pels adults.
La presencia dels menors fa que estingui més cura i que hi hagi protecció i més seguretat en la zona. Una solució seria que cada nen, mentre estiguessin en activitats diferents que la seva família, tingués una polsera indentificativa.Una polsera exactamnent igual la tindrien els pares que els podrien localitzar ràpidament d’aquesta manera. A més, els fills no podrien anar-se’n a cap lloc sense la recollida dels pares.

Ens...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Chiche itza
  • chichen itza
  • Chichen- Itza
  • Chichen itzá
  • Chichen itza
  • chichen itza
  • Chichen Itza
  • Chichen Itza

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS