Cibernètica Aplicada

Páginas: 2 (317 palabras) Publicado: 5 de noviembre de 2014
CIBERNÈTICA APLICADA
Durant la història, moltes persones han fet experiments amb el seu propi cos per tal d’augmentar la seva qualitat de vida. Exemples d’això són Neil Harbisson oJens Naumann els quals mitjançant uns dispositius connectats al seu cervell han sigut capaços de millorar un dels seus 5 sentits, en el seu cas la vista.
NEIL HARBISSON
Neil Harbissonés un artista, fotògraf i compositor famós no per les seves obres, si no pel problema a la vista amb el qual va néixer i la seva forma de solucionar-ho. Va treballar en un aparell el qualva anomenar Eyeborg, gràcies al qual, va ser el primer home en la història a ser considerat un cyborg pel govern.
Aquest aparell consistia en una mena de càmera que portava davant del’ull per tal de que enfoqués allà on ell mirava. Aquest aparell detectava les ones dels colors i les transmetia a un xip instal·lat al seu cervell. Aquest convertia les ones dels colors enones sonores a partir d’unes pautes instal·lades en el sistema del xip, i d’aquesta manera podien ser interpretades pel cervell com a colors.
center0
JENS NAUMANN
El 2002 en JensNaumann, un canadenc el qual tenia ceguera adquirida, es va convertir en el primer d’una sèrie de 16 pacients que van pagar per a rebre un implant de segona generació. Això va marcar un delsusos comercials més antics de la BCI, que és una tecnologia que es basa en l’adquisició d’ones cerebrals per a que aquestes siguin processades i interpretades per una màquina oordinador.
El dispositiu utilitza un implant que permet una millor assignació dels fosfens en la visió coherent, els quals s’extenen a través del camp visual.
Immediatament després del seuimplant en Jens va ser capaç d’utilitzar la seva restaurada visió imperfecta per a conduir lentament al voltant de l’aparcament de l’institut d’investigació en el qual es trobava.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Origen y aplicaciones de la cibernetica
  • sanciones que aplica mexico a delitos ciberneticos
  • Cibernética
  • “Ética Aplicada A Un Nuevo Mundo Cibernético”
  • El modelo cibernético aplicado en la practica psicoterapéutica
  • Cibernetica
  • cibernetica
  • Que es la cibernetica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS