Ciencias del mundo contemporanio

Páginas: 4 (785 palabras) Publicado: 29 de enero de 2015





























Índex

L’ésser humà sobre la naturalesa……………………………………………………………..3
Les ciències al futur……………………………………………………………………………………3
Definicionscientífiques…………………………………………………………………………….3
Resum de la pel·lícula……………………………………………………………………………….4


















1ª. Quins són els límits del domini de l’ésser humà sobre lanaturalesa?
La naturalesa inclou tot allò que existeix a l’Univers, i que no és artificial o imaginat, o sigui, que es real. Penso que l’ésser humà mai té límits que sempre busca una cosa que esta moltmés enllà. Però, els humans hem evolucionat molt durant totes les generacions i cada cop el món es sorpren més per algun invent ingeniòs que ha creat l’humà. Imaginat quan la nostra generaciós’extingeixi l’ésser humà podrá fer coses que en la nostra generació ho veiem una bogeria, o sigui, una cosa totalment imposible.
L’ésser humà com ja he dit abans és molt ingeniòs i sempre ho será. Actualment, sique hi ha coses que no podem controlar-les, com per exemple, un tsunami, un terratrèmol, etc. Però, penso que això d’aquí uns anys es podrá controlar perquè no hi hagi morts o, les mínimes posibles.1b. Penses que les ciències podrán controlar en el futur, i de manera completa, els fenòmens naturals? En cas afirmatiu, com creus que passarà?
Penso que les ciències podrán controlar en unn futurels fenòmens naturals, però, no de manera completa. Les ciències evolucionaran molt i se ni treuran molt de profit, però estem parlant de la natura. La naturalesa és tot un misteri mai saps lo que potdeparar, si que es pot previndre un tsunami, terratrèmol, etc. Ara, estem destruint la naturalesa, destrossem bosques, plantacions… i algun dia ella ens fara pagar per tot això.


2.
Sistemes defalles: Són estructures tectòniques que es produeixen com a consequència de deformacions discontínues fràgils. http://www.edu365.cat/eso/muds/ciencies/ud/planeta/activitats/interns4.htm
Fissura...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ciencias del mundo contemporanio
  • CIENCIAS DEL MUNDO CONTEMPORANIO
  • Ciencia Del Mundo Contemporanio
  • Ciencias del mundo contemporanio
  • ciencies del món contemporani
  • Ciencies del Mon Contemporani
  • Ciencies del món contemporani
  • Ciències per al món contemporani

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS