CLAUS PER GESTIONAR LES MEVES EMOCIONS

Páginas: 2 (308 palabras) Publicado: 28 de octubre de 2015
CLAUS PER GESTIONAR LES MEVES EMOCIONS
L'emoció, en la seva definició més general, és un intens estat mental que sorgeix en el sistema nerviós de manera espontània i provoca una respostapsicològica positiva o negativa. És un impuls involuntari originat com a resposta als estímuls de l'ambient que indueix sentiments tant a l'ésser humà com en animals i que desencadena conductes de reaccióautomàtica. Les emociones també son originades pels nostres pensaments però em de tenir en compte que els pensaments són percepcions que a vegades poden ser falses ja que són subjectives. Una de les maneresd’identificar una emoció és amb la nostra reacció corporal o fisiològica, llegint el nostre llenguatge corporal podem arribar a saber amb més claredat quin estat d’ànim estem experimentat sense haverde recórrer a la nostra pròpia consciencia perquè a vegades ens enganyem per evitar veure la realitat. Una emoció no ha de ser sempre negativa, ens pot paralitzar però també induir-nos una reacciópositiva.
Per arribar a tenir un bon control de les nostres emocions em de seguir unes pautes determinades i amb entrenament a la llarga aconseguirem assolir els nostres objectius. Els beneficisd’aquest entrenament son els següents: sentir-te millor física i mentalment, enfron positivament a les situacions, evitar pressions innecessàries i assolir exitosament els objectius que et proposis.L’entrenament consisteix en tres parts:
1)percepció emocional: Les emocions son percebudes, identificades, valorades y expressades.
2) facilitació emocional del pensament: no em de deixar-nos emportar pelsimpulsos perquè si els controlem podrem afrontar les situacions fàcilment. Per exemple, el benestar facilita la creativitat.
3) comprensió emocional: capacitat per a etiquetar emocions, reconèixerles relacions entre les paraules i les emocions. Això significa comprendre i raonar sobre les emocions per a interpretar-les
Evitar i fugir no són bones solucions , no podem ser esclaus de les...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • OBTENCION Y MANTECION RRHH GESTION DE PER
  • EMOCIONS
  • Les emocions
  • 12 Claus Per A Conversacions Telefòniques
  • Mev
  • LES CLAUS
  • Clause
  • Claus

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS