Cmc japon

Páginas: 2 (334 palabras) Publicado: 5 de abril de 2011
Tanquen Plantes automotrius afectades Per Sisme i tsunami al Japó

Empreses automotrius Amb Plantes Productores A El País afectat Asiàtic, Japó, van informar EL TANCAMENT de Ses Instal.lacionsdesprés que el passat divendres si terratrèmol registrés l'ONU de 8.9 Graus en l'Escala de Richter i posterior sisme submarí de les Nacions Unides a la regió. Després De Que es registrés Ambterratrèmol de magnitud 8,9 sense Graus a la regió. A través de Comunicat de l'ONU, Toyota Motors, la automotriu alcalde del Japó, va informar Aquest dissabte L'atur de Producció en fàbriques dos,indicant desconèixer la Data en Que es reprendran Labors Productives a Las Dos Plantes destinades a l'estil de CREACIÓ d'Automòbils d'Exportació en Anuals Quantitats properes dels 420 milions devehicles.
Toyota munyiment Divendres l'evacuació a la prefectura de Iwate, i en la de Miyagi, Zones Més durament afectades pel tsunami Per El terratrèmol del posterior i del Passat divendres, Poderpecat Fins el vostre nou Informar L'Estat Al Que es troben les seves instal·lacions.
D'altra banda, Nissan Motor DIR Haver aturat la producció en quatre Plantes Al Nord-est del Japó i prop deTòquio, suspenent Les Altres Operacions en el Centre de les Nacions Unides de la localitat fortament castigada Per El sisme, assegurant Que Les Fàbriques romandran Tancades diumenge i dilluns . Elpersonatges de Centres Productors en Regions de la costa japonesa evacuats were, MENTRE Que els treballadors de Centres Altres romandre en la feina de casa en no Majors Dóna'ns board.
Honda Motor,la automotriu Tercer Més IMPORTANT also del Japó va informar de quatre Que Nacionals SEUS Plantes i sense centre de Recerca i Desenvolupament romandran tancats FINS AL dilluns.
L'Agència denotícies Kyodo ha informat en seu Darrer Reporti Que Fins el vostre Sumen 1.000 700 persones mortes o desaparegudes Víctimes del sisme i tsunami considerat Mas el Fort en la Història de Japó....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cmc
  • CMC
  • CMC
  • cmc
  • cmc
  • CMC
  • CMC
  • cmc

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS