Cmcpeli

Páginas: 3 (597 palabras) Publicado: 19 de mayo de 2015
Adrià Gárate Latorre
12/01/2015
1r BAT B


Sobre la película:

1- Un dels fets que es reflecteixen en la pel·lícula és la manca de rigor en els experiments, afavorida per les presses en treureun medicament i agafar quota de mercat. Comenta les següents frases de la pel·lícula:

"És més barat amagar els morts que tornar al laboratori, els costaria dos anys, milions de dòlars i altrespodrien treure el seu propi producte "." S’acosta una epidèmia de tuberculosi. Afectarà el
món sencer. Si el mercat de la tuberculosi funciona com s’espera, es guanyaran milers de milions de dòlars. "
Aixóvol dir que les grans empreses farmacèutiques no es preocupen de res més que guanyar diners i això fa que abans de vendre un producte el proben amb la gent d’ Àfrica que no té res i que no sen’adonen del que estan fent amb ells. La seva filosofia des del meu punt de vista es que la vida d’ un africà serveix per curar la de milers d’ americans.


2- Busca informació sobre una de les ONG ques’esmenten a la pel·lícula.
Farmamundi: és una organització no governamental que neix al 1991. Des dels seus inicis treballa per ajudar a poblacions i persones que viuen en condicions precaries, quenecessiten medicaments i material sanitari per sobreviure. Com a missió ha de contribuir en assegurar el dret universal a la salud mitjançant actuacions humanitàries per ajudar a països pobres en àmbitfarmacèutic...

Investiga:

2.-Què és la declaració de HÈLSINKI? Creus que poden existir interessos que pretenguin derogar-la? Raona la teva resposta.
És un document que regula les investigacions mèdiquesamb éssers humans, l’ètica que han de seguir els metges quan experimenten amb pacients.
Potser interessos de caire religiós que no estan d’acords en què s’investigui amb humans.


4- Aquest any algunspaïsos Africans, estan patint una epidèmia d'Ebola, que ha tingut també repercussions a Europa i Amèrica.

a) Fes una cronologia de l’epidèmia.
6 d’ agost hi ha el primer infectat d’ Ebola fora...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS