colpbol

Páginas: 2 (270 palabras) Publicado: 7 de abril de 2013


























Introducció

El colpbol és un esport col·lectiu inventat el 1996-1997 pel professor d'educació física valenciàJuanjo Bendicho. Aquesta modalitat esportiva es caracteritza per la seva enorme dinamisme i caràcter integrador i igualitari, ja que tots els participants tenen unaimportància similar i els equips són obligatòriament mixtes.
El joc té similituds amb la pilota valenciana (es juga colpejant la pilota) i amb esports moderns com elhandbol o el futbol sala (terreny de joc, mida de les porteries, nombre de jugadors ...) i té com a regla d'or que sempre l'equip ha de tenir com a mínim un noi i unanoia a cada equip.
El Colpbol s'ha expandit des de la Comunitat Valenciana a la resta d'Espanya i alguns països de Sud-Amèrica
El Colpbol va ser pensat principalmentper nens i nenes a partir de 10 anys, però amb el pas del temps, a aquest esport es permet jugar a qualsevol edat.

Objectius de la sessió
El principal objectius dela sessió es donar a conèixer un esport molt jove, recentment creat, el qual no coneix gairebé ningú.
Aquest esport, el Colpbol fomenta, mes que la competició en si,la solidaritat entre els participants. A més tots els equips juguen el mateix numero de partits.



Escalfament
Farem una sessió d’escalfament corrents durantaproximadament 5 minuts. Després estirarem cames i braços durant aproximadament 1-2 minuts

Activitats
Primera part
Per anar agafant contacte amb la pilota jugarem a“matar conills” durant uns 7 minuts.

Segona part

Dividirem la classe en 4-5 equips de 6-7 persones i farem partits de Colpbol durant la resta de la classe
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Colpbol
  • colpbol
  • COLPBOL

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS