comentari laura a la ciutat de tots sants

Páginas: 2 (331 palabras) Publicado: 31 de octubre de 2013
Laura a la ciutat dels sants és una novel·la escrita per Miquel Llor, passada al teatre. Entre el llibre i l’obra de teatre vista, destaquem similituds i diferències.Començant per les similituds, en totes les obres de teatre s’hi representa i es descriuen a la perfecció els personatges per la qual no se’n troben diferències respecte elllibre. Miquel Llor tenia una manera d’escriure entenedora però amb un bon lèxic gràcies això tots els directors del teatre van poder plasmar la seva obra a la vida real.Tant en el llibre com en la representació teatral, utilitzen els mateixos noms pels personatges, això fa que el públic que veu l’obra no es perdi amb el llibre llegitanteriorment. L’última similitud que hem trobat i cal destacar és que tant en el llibre com en l’obra de teatre veiem molt ben reflectides les diferències entre les duesciutats, Barcelona i Comarquinal, la diferència entre la ciutat moderna i ciutat antiga.
Com a diferència del llibre amb l’obra és que Laura va canviant la seva manera devestir, ja que en el teatre, Laura fa molt poc aquest procés i només el podem veure cap al final de l’obra. Una altre diferència a destacar, és la decoració que ens fa en elllibre i l’obra, en l’obra trobem un piano, en canvi aquest no s’esmenta en cap moment del llibre, encara que es doni a conèixer la gran importància per a Laura. Unaaltre diferència rellevant la veiem en el paper de l’oncle Llibori, en el llibre trobem una gran importància que en l’obra hi manca.
Per concloure, podem dir que larepresentació teatral és detallada i bastant semblant al llibre. Tant en el llibre com en les obres teatrals s’entén molt bé i saben plasmar la història que Miquel Llor va crear.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Laura A La Ciutat Dels Sants
  • Laura En La Ciutat Dels Sants
  • Laura a la ciutat dels sants
  • Laura a La Ciutat Dels Sants
  • Laura a la ciutat de sants
  • Laura A La Ciutat Dels Sants
  • laura a la ciutat dels sants
  • LAURA EN LA CIUTAT DELS SANTS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS