Comentario arte

Páginas: 2 (258 palabras) Publicado: 12 de enero de 2015
A)
La mort d'Alexandre el Gran en el 323 a.C. Suposarà la pèrdua de la unitat d'acció del món grec: els seus generals es repartiran en trossos seu immens Imperii sorgiran monarquies hereditàries a Egipte, Síria, Macedònia, Pèrgam ... En aquests moments es produirà una fusió entre la cultura grega i els gustos orientals.Ara les obres les s'encarregaran aquests rics monarques o grans generals, amb un gran afany propagandístic, amb el desig de mostrar el seu poder i el seu luxe. Vandesapareixent progressivament els ideals de bellesa, harmonia i equilibri del classicisme grec. Tot aquest és clarament apreciable en aquesta obra, així com eldesequilibri i el sentit de crisi i decadència que suposa el Hel·lenisme dins de la civilització grega, propera a ser dominada per Roma.


D)
Tema o assumpterepresentat: El tema representat aquí és mitològic: el sacerdot troià Laocoont (figura central i més gran), és castigat pels déus a morir al costat dels seus fills perdos tremendes serps marines.

Funcionalitat: Aquesta obra té una clara funcionalitat ropagandística: en el món helenístico les obres es feien per encàrrec deersonajes poderosos: monarques o sàtrapes, generals, etc També té una funcionalitat religiosa: veure els càstigs que es podien rebre quan els mortals desobeïen os'enutjaven als déus.

La composición es triangular, la anatomía está marcada por la tensión. Las extremidades están enfrentadas para formar composiciones en asta y hayun continuo estudio de entrantes y salientes. Los ojos están hundidos y la boca entreabierta por influencia de Escopas. Actualmente se encuentra en el Vaticano.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • comentario de arte
  • comentarios de arte
  • comentarios arte
  • Comentario Arte
  • comentario de arte
  • Comentario arte
  • comentarios de arte
  • ARTE COMENTARIOS

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS