comerç cmc

Páginas: 2 (498 palabras) Publicado: 7 de junio de 2013
COMERÇ D’EMISSIÓ
1- Investiga a Internet i resumeix breument en què consisteix el Protocol de Kyoto que s'esmenta.
El Protocol de Kyoto és un conveni internacional de la prevenció del canviclimàtic. Té com a objectiu que els països industrialitzats redueixin les seves emissions un 8 % per sota del volum del 1990, ja que els que estan en vies de desenvolupament no tenen cap restricció, com esel cas de la Xina, l'Índia, o el Brasil, situats entre els més contaminants. El seu nom formal en anglès es Kyoto Protocol To the United Nations Framework Convention on Climate Change.
El 12 dedesembre de 1997, els països industrialitzats es van comprometre en la ciutat de Kyoto a executar un conjunt de mesures per reduir els gasos d'efecte hivernacle. Els governs van pactar reduir en un 5,2 % demitjana de les emissions contaminants entre 2008 i el 2012, prenent com a referència els nivells del 1990. L'acord va entrar en vigor el 16 de febrer de 2005 després de la ratificació per partde Rússia el 18 de novembre del 2004.
L'objectiu principal és lluitar contra els efectes del canvi climàtic.
El compromís serà d'obligatori compliment quan ho ratifiquin els països industrialitzatsresponsables d'almenys, un 55 % de les emissions de CO2. Amb la ratificació de Rússia el març del 2005, després d'aconseguir que la UE pagui la reconversió industrial russa, així com la modernització de lesseves instal·lacions, en especial les petrolieres, el protocol ha entrat en vigor.
Per la seva banda, el govern dels es nega a ratificar el Protocol.

2- Redacta de manera més didàctica elcontingut de la noticia.
a) Amb què s'està comerciant?
S’està comerciant amb el CO2, els països que redueixen les emissions més del compte poden vendre aquest marge que els queda a altres països que no hanaconseguit complir amb el seu compromís. 
b) A quins països pot beneficiar més aquest comerç?
Als països europeus que emeten menys CO2 ja que poden vendre el marge que els queda i guanyar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • comerco
  • E-Comerce
  • E-comerce
  • Comerco
  • e-COMERCE
  • E-Comerce
  • E-comerce
  • E-comerce

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS