Comparacio Fotos

Páginas: 4 (994 palabras) Publicado: 16 de marzo de 2015
COMPARACIÓ DE DUES FOTOGRAFIES. CAU Rubén Maiquez Ortiz

Abans de començar amb la comparació de les dues fotografies informaré les dades bàsiques de cada una. Lafotografia A és El beso (le baiser de l’hotel de ville), fotografiada per Robert Doisneau (1912-1994) a Paris al 1950. Robert era francès, concretament de Gentilly, tot i que va viure gran part de laseva vida en Montrouge.
La fotografia B és Local commuters at Church Gate railway station, fotografiada per Raghu Rai (1942-actualitat) a Mumbai al 1995. Raghu Rai és un fotògraf indi, nascut aJhang.
Si parlem del context de les dues obres també és bastant diferent, per un costat A en intenta atrapar amb aquest intens petó, el qual era responsable de tornar a mostrar a París com la ciutat delamor just després de la segona guerra mundial. En canvi, B ens mostra el dia a dia d’una estació a l’Índia, caos absolut per poder agafar un simple tren amb la petita anècdota de que hi ha dos homestotalment parats llegint mentre la multitud de gent camina sense descans per arribar al transport que el portarà al seu destí.
A seria un pla americà una mica més general de lo normal, ja que elsprotagonistes son tallats a nivell dels peus. B seria un Gran pla general, degut a la visió general de l’estació de ferrocarrils i del comportament de la gent que hi passeja. Com a punt comú, les dues hansigut captades des d’un angle frontal, tot i que B estaria des d’un punt bastant més elevat.
Les dues imatges estan en blanc i negre a escales de grisos molt equilibrades. La diferència entre les duesseria, segons la meva opinió, la distribució dels tons mes clars i mes foscos, en A pràcticament tots els tons foscos estan a la part inferior de la fotografia, deixant la part superior pràcticamentblanca. Molt diferent a B, en la qual les diferents tonalitats clares i obscures estan totalment repartides per tota la fotografia. Amb això en ment, podem observar els diferents plans de profunditat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • comparaci+o
  • Fotos
  • Foto
  • Foto
  • foto
  • Fotos
  • foto
  • fotos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS