Comunicació Audiovisual

Páginas: 2 (435 palabras) Publicado: 8 de enero de 2013
Qué pesaos

A Polònia també té una gran fama la cervesa, però el vodka la guanya en reputació. Polònia té un extens coneixement en l’elaboració del vodka i existeixen multitud de varietats segonsla destil·lació i la casa on es fabrica. N’hi ha de dolços, secs i fins i tot amb herbes a l’estil orujo.
A part del vodka pur també existeixen mescles com la Tatanka, una dolça mescla de vodkaZubrówka amb suc de poma. Pels més atrevits existeixen combinacions com la Wsciekly Pies, amb vodka, tabasco i suc de mores. Una altre especialitat de la zona és el Goldwasser, un vodka dolç mesclat ambpans d’or.
La cervesa és molt famosa durant l’estiu, quan fa calor, però als vespres el terreny és del vodka. Mescles com la Tatanka, amb sucs de fruita i servides ben fresques, fan que el consumidor espensi que beu un suc amb gotetes d’aiguardent, però cal beure amb moderació igualment.
Ja sigui de procedència polonesa o russa, els orígens es remunten al segle VII. Inicialment tenia una funciócurativa, no s’utilitzava com a beguda alcohòlica. El fred i la necessitat d’entrar en calor, van convertir la beguda en la consumició més popular de tots dos països en pocs segles. De fet esconsumeix l’aiguardent durant els menús. A Rússia, la paraula voda, mot del qual es creu que prové la paraula vodka, significa aigua.
Descobert per finalitats curatives, aquest antisèptic i desinfectantés destil·lat del sègol. No va ser fins a mitjans del segle XIV que no es va descobrir que el vodka tenia propietats alcohòliques. Abans que acabés el segle XII, però les famílies i les comunitats jahavien començat a fer la beguda per beure. I és que a Rússia es creia que la beguda contenia l’esperit de Déu i va ser utilitzat per esdeveniments religiosos. Més tard, al segle XVII, el vodka va servirper abastir els banquets de la Rússia Imperial, tots els àpats s’iniciaven amb pa i vodka.
Tot i que l’origen del vodka cal buscar-lo en el sègol, més tard va ser la patata que va convertir-se...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • PAC 1 Introducció a la Comunicació Audiovisual
  • Difusi n cultural y comunicaci n audiovisual interactiva
  • Ley De Servicios De Comunicaci N Audiovisual
  • Ley De Servicios De Comunicaci N Audiovisual
  • audiovisual
  • Audiovisual
  • Audiovisual
  • Audiovisual

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS