CONTRACTE DE MANTENIMENT RITE

Páginas: 3 (550 palabras) Publicado: 22 de abril de 2015
CONTRACTE DE MANTENIMENT
D’INSTAL·LACIONS TERMIQUES EN LES EDIFICIS





D’una part       , amb NIF       amb domicili social a       C.P.       , carrer       , en el seu nom irepresentació       , amb DNI       , titular de la instal·lació tèrmica del local destinat a       , situat a       , C.P.       , carrer       .



D’una altre part       , amb NIF       ambdomicili social a       C.P.       , carrer       , telèfon       , en el seu nom i representació       , amb REIMITE       , que reuneix tots els requisits exigits a l’Ordre de 3 de maigde 1999, sobre el procediment d’actuació de les empreses mantenidores, del Departament d’Indústria, Comerç i Turisme.



D’acord amb el que disposa el vigent Reglament d’Instal·lacions Tèrmiques enles Edificis (RITE) i amb l’Ordre del 3 de maig de 1999, sobre el procediment d’actuació de les empreses instal·ladores – mantenidores de les entitats d’Inspecció i Control i dels titulars en lesinstal·lacions regulades pel RITE i les seves instruccions tècniques complementàries, i en especial la Instrucció Tècnica Complementaria (ITE) 08, la instal·lació tèrmica assenyalada, tenint una potènciasuperior a 100 kW està subjecte a l’obligació imposta de contractar el seu manteniment amb una empresa autoritzada.


     , a       de       de      


El titular de la instal·lació Perl’empresa instal·ladora
















CONDICIONS DEL CONTRACTE


El present contracte fa referència única i exclusivament a les instal·lacions tèrmiques en les edificis. En cas de que per lescaracterístiques del local es precisi altres contractes de manteniment obligatòria per altres reglamentacions o normatives diferents, s’establiran contractes amb independència del present.

L’empresa instal·ladora– mantenidora signant, a més de les reparacions d’avaries, com a mínim efectuarà les operacions de manteniment remarcades en la ITE 08.1.3, amb els terminis i les operacions assenyalades en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • mantenimento
  • Contractes
  • Contractos
  • Contract
  • rita
  • Ritos
  • rita
  • Los ritos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS