cosmetica

Páginas: 3 (554 palabras) Publicado: 8 de octubre de 2014
Kiehl’s: la cosmètica masculina que triomfa

1.A partir de la informació que aporta el cas i després d'un procés d'investigació en el qual es consideri també el vostre criteri i coneixementspersonals, desenvolupeu una segmentació del mercat de productes cosmètics triant els criteris de segmentació que estimeu oportuns.

La segmentació de productes cosmètics va destinat a diversos sectors,principalment hi ha el criteri de l’edat. Els productes cosmètics van destinats avui en dia tan a persones joves com persones d’avançada edat.
Destaquem també el criteri del poder adquisitiu,aquestes cremes acostumen a ser cars i no tothom pot adquirir-los.
També tenim el criteri de segmentació sobre el sexe, ja que la gran part de consumidors d’aquet producte son dones, però actualment elshomes ja comencen a utilitzar aquests productes amb mes freqüentat.


2. Identifiqueu el públic objectiu al qual es dirigeix la marca Kiehl’s. En base al públic objectiu que heu establert, quinacreieu que és l’estratègia de segmentació en el moment de l’elecció del públic objectiu duta a terme per Kiehl’s? Argumenteu la vostra resposta.

L’estratègia de màrqueting per al públic objectiu és ladiferenciació perquè hi ha una gran variada i amplia cartera de productes. Trobem diferents tipus per a un mateix ús, però amb característiques centrades a satisfer les necessitats dels consumidorsfinals.





3. Definiu els elements més característics de la identitat corporativa de Kiehl’s citant accions que s'han dut a terme que recolzin la resposta aportada.

Són exemples concretsd'actuacions en aquesta línia:
La unió de la marca a Barcelona amb la Fundació Privada d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.
El suport al Projecte de la Doctora Blanca López-Ibor d'OncologiaPediàtrica de l'Hospital Montepríncipe de Madrid, centrat en la musicoteràpia.
Edició especial de Coriander Liquid Body Cleanser en col·laboració amb Eva Amaral.
Col·laboració amb la Fundació...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Cosmetico
  • cosmeticos
  • COSMETICOS
  • Cosmeticos
  • cosmeticos
  • COSMETICOS
  • cosmeticos
  • cosmeticos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS