Creemos La Red - Alternativa Al Capitalismo

Páginas: 3 (699 palabras) Publicado: 10 de julio de 2012
Amb la pràctica, és fàcil veure que això és possible i que, a més, pot despertar consciències i fomentar hàbits saludables per a crear un model alternatiu al capitalisme aquí i ara, que puguidesencadenar una proposta popular que doni resposta al buit d'alternatives que deixa l'actual model econòmic que ens explota i emmalalteix. No oblidem que l'economia (gestió de la casa) no pot anar separadade l'ecologia (enteniment de la casa), altres opcions són una aberració.

EcoXarxa Mallorca
L'Ecoxarxa Mallorca és una xarxa d'intercanvi multirecíproc, un model econòmic a escala humana, unaalternativa per començar a sortir del capitalisme.

Com ho farem?

Pensam que aquesta posada en pràctica d'una nova manera d'organitzar-nos per viure, de fer economia, ha d'activar un munt de gentpassiva, dormida, cremada o descreguda... cridant l'atenció de la gent amb inquietuds, passant de les idees a la acció i, d'aquesta manera, fer tornar la il·lusió de poder viure dels nostres talents,organitzant-nos per fer el que ens agrada.

A on volem arribar?

El fet de que sigui un model simple i eficaç fa que sigui fàcilment replicable i doni impuls a la creació de nous nuclis de l'ecoxarxaa més d'altres grups, organitzacions i noves xarxes per tota l'illa, posant els fonaments per al model, més complexe, de les Cooperatives Integrals.

Eines:

ecoxarxamallorca.blogspot.com.escooperativa.ecoxarxes.cat/pg/groups/72126/ecoxarxa-mallorca ces.org.za

No es tracta només de voler generar una economia paral·lela, sinó un teixit social crític on posem en pràctica un model ètic ihumà, mitjançant l'autogestió, l'associacionisme, l'assemblearisme, el recolzament mutu, l'horitzontalitat, el federalisme...

Per a què?

Més informació:

cooperativaintegral.cat ecoseny.netContacte:

ecoxarxamallorca@autistici.org

El que no volem:

Aquesta eina no pretén substituir altres formes econòmiques directes i recíproques com el troc o no recíproques com la donació i el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Crear Red
  • El Capitalismo, Socialismo Y Algo De Alternativas
  • CONSTRUYENDO ALTERNATIVAS AL CAPITALISMO 1
  • Como crear una red lan
  • Como crear una red vpn
  • Como Crear Rede Informaticas
  • Como crear una red cacera
  • crear redes ftp

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS