Dates Psicologia

Páginas: 4 (834 palabras) Publicado: 12 de octubre de 2015
TEMA 1: DATES HISTÒRIA DE LA PSICOLOGIA
Els clàssics pensen sobre el problema de la ment humana, l’ànima: Plató, Aristòtil i Epicur.
Plató: Va néixer entre el 428-427 aC i va morir entre 348-347 aCa Atenes. Plató va ser un dels filòsofs més important de la Grècia antiga. Va crear el platonisme, un sistema filosòfic i el treball més important que aquest va realitzar va ser ''La República'' a mésd'altres obres que tenien com a figura central a Sòcrates gràcies al qual va aportar molts coneixements a la humanitat.
Aristòtil: Va néixer al 384 aC i va morir al 322 aC a Grècia. Aristòtil va serun filòsof grec i se'l considera un dels grans pensadors de la humanitat, ja que va estudiar quasi tots els àmbits del coneixement com les matemàtiques, anatomia humana o psicologia. Els tractats enels quals es trobaven tots els seus coneixements van ser el que principalment li va donar un gran èxit. Entre moltes altres contribucions,Aristòtil va formular la teoria de la generació espontània.Epicur: Va néixer a Samos al 341 aC i va morir a Atenes al 270 aC. Va ser un filòsof grec. Va elaborar una doctrina moral hedonista basada en una filosofia natural. La obra que li va donar l'èxit va ser''Carta a Meneceu'' en la qual redactava les seves teories sobre la mort, la felicitat i el plaer.
Wundt, Va néixer al 1832 i va morir al 1920. Va ser un filòsof, fisiòleg i psicòleg alemany el qualva tindre molt d'èxit, ja que va ser el primer en desenvolupar el primer laboratori de psicologia experimental a Leipzig. Aquest laboratori es va fundar l'any 1879. Una de les seves principals obresva ser ''Die Lehre von der Muskelbewegung'' que es va publicar l'any 1858.
Weber i Fechner : el primer laboratori experimental.
Weber: Va néixer l'any 1795 i va morir l'any 1878. Va ser un metgealemany i es considera el fundador de la psicologia experimental. Va aportar la llei de Weber, la relacionada amb els estímuls i també Weber va completar la investigació sobre el sistema nerviós...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Datos sobre la atención (psicologia)
  • Recoleccion Datos Psicología.
  • Datos de Psicología
  • datos de la psicologia
  • Tecnicas De Recoleccion De Datos Utilizados Para La Psicologia Del Desarrollo
  • datos curiosos de la psicología
  • Análisis de datos en psicología
  • Datos De Psicología Forense

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS