De Que Tens Por Bonica?

Páginas: 8 (1785 palabras) Publicado: 30 de noviembre de 2012
ÍNDEX
Setembre...................................................................................2
Octubre·····················································································2
Petit resum + comentari·································································2
Descripcions personatges································································3
Temes de la història·····································································4
Novembre··················································································5
Desembre···················································································5
Gener·······················································································5Febrer·······················································································6
Maig ························································································6
Abril·························································································6
Maig·························································································7
Juny ························································································7Juliol························································································7
Agost ·······················································································7

SETEMBRE
La Mònica és nova a l’institut de Montmaure, té tres amics:en Jordi (el seu company de taula), l’Íngrid i la Sònia. A la Mònica li agrada molt escriure i sempre està amb un bolígraf i un paper. Un dia veucom el germà d’en Jordi, l’Enric, un noi que atonyina a tothom li està fent mal a un altre. Quan la Mònica si interposa, l’Enric, estranyat que algú no li tingui por deixa anar al Sergi dient-li a la Mònica que és molt valenta.

OCTUBRE
De tornada a casa, l’Enric acompanya a la Mònica explicant-li que feia quatre anys que va arribar a Montmaure i que ell només pegava quan molestaven al seugermà, en Jordi, o bé quan li deien alguna cosa que no li agradava. La Mònica li diu que a ella, a principi de curs també li deien coses i que no ho solucionava pegant. L’Enric li diu que és molt valenta, com fent-se el burleta. La Mònica pensa que li regalarà una llibreta a en Jordi perquè escrigui tot el que pensa com feia ella.

PETIT RESUM + COMENTARI (de la pàgina 47 fins a la 65)
En Jordiguanya un concurs d’un text que va redactar. Ell no vol llegir-lo en públic i al final ho fa la Mònica en el seu lloc. Guanya un munt de llibres i diners. La Mònica nota que en Jordi està canviant. A l’examen de català de lectura, en Jordi no s’hi presenta i la Mònica ho troba molt estrany. Seguidament la Mònica ens explica com són els seus familiars.
Aquesta part m’ha agradat molt, sobretot elmoment en que ha de llegir el text i ens Jordi es comporta d’una manera estranya. També m’ha agradat perquè explica coses interessants i conflictes que passen a l’institut. Ho explica d’una manera més personal.

DESCRIPCIONS DELS PERSONATGES

Mònica:
És una noia francesa que va arribar a Barcelona i per motius de feina de la seva mare s’han hagut de traslladar a Montmaure. El seu pare es diuRobert Sánchez i la seva mare Maria Von Bon. A ella mateixa es diu que no té res de l’altre món. És una noia que té un estil i que s’hi sent a gust. És simpàtica i bona persona. M’he la imagino una noia ni molt alta ni molt baixa amb els cabells marrons i lleugerament rinxolats. Senzilla i alhora diferent. M’agrada la seva manera de fer i de pensar.
Jordi:
En Jordi és un noi tímid, simpàtic isobretot molt intel·ligent. No és massa popular i la gent li assigna diferents noms com l’ulleretes, el lletjot, el malvestit, el potiner... Tot i això en Jordi és intocable, ja que, té un germà molt perillós i que qui li toca un pèl a en Jordi de seguida el pega. Segons la Mònica és un noi molt dolç, una mica tou i espantadís.
Enric:
L’Enric és el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • bonice
  • BonIce
  • Bonice
  • tens
  • Tens
  • tens
  • tens
  • tens

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS