Deberes De Filosofia

Páginas: 2 (470 palabras) Publicado: 10 de agosto de 2012
Sara López 14-7-2012

DEURES D’ESTIU DE FILOSOFIA IEDUCACIÓ PER LA CIUTADANIA:

Contesta les següents preguntes:
1.Segons lledó, com hauria de ser el nostre futur?Ha d’estar ple d’idealisme.
2. Qué ens deia Aristòtil sobre l’home? Deia que sensememòria, “l’home no seria home”i que seria condemnat a repetir la història constantment de forma grotesca.
3.Quina és la obligació dels nostres polítics? Segons Lledó és“Deberse a los demás sinaprovecharse de su poder.”
4.Quin és el paper dels filòsof avui? Inverteixen el temps en pensar, treballar i impartir classes. S’oposen al cultiu de la desmemòria. Els importa molt l’educació.
5.Què ensdiu sobre la diferència entre “conciencia” i “conciencia”? Diu que la “consciencia” és “saber o ser conscient” i que la “conciencia” és “moral”, “ètica” i “comportament”.
6. Amb quins argumentsdefensa “l’educació per la ciutadania”? Diu que es fonamental, és educació per a la solidaritat i que molts dels defensors de la no educació són “sectaris”.
7.Com entén l’educació? És educació per lasolaridaritat, és possibilitat de pensar.
8.Quina crítica fa a la expressió “excelencia”? És una paraula de moda que es refereix a les escoles “exelents” o privades. A Lledó no li agrada aquest termeperquè vol dir que hi ha escoles “excelents” i “no exelents” quan en realitat totes les escoles ho haurien de ser degut a que la educació és importantíssima.
9. Quina crítica fa a la expressió “con laque está callendo? Diu que més aviat el que hauríem de dir és “con lo que están haciendo” y no “con la que está callendo” perquè en realitat no cau res de res, sinó al que ens referim quan dieml’expressió es a la situació política-econòmica actual.
10. Que debería ser “el ser del político”? Un home decent, que no sigui corrupte i pensi en els altres sense aprofitar-se del seu poder.
11.Per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • deberes de filosofia
  • Deberes
  • Deberes
  • deberes
  • Deberes
  • deberes
  • los deberes
  • deberes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS