DEEP WEB1

Páginas: 15 (3708 palabras) Publicado: 8 de marzo de 2015
DEEP WEB

Índex

1.Introducció al tema
2. Deep Web
2.1. Tamany
2.2 Nivells
3.Formes de accedir
4.Precaucions a tenir en compte
5.Pàgines destacades de la deep web
6.Investigació
7.La meva experiència a la Deep Web
8.Bibliografia





















1.INTRODUCCIÓ

1.1 CONCEPTE

Es coneix com a Internet profunda o Internet invisible (en anglès: deepweb, invisible web, dark Web o hidden Web) atot el contingut d'Internet que no forma part de l'Internet superficial, és a dir, de les pàgines indexades per les xarxes dels motors de cerca de la xarxa. Això es deu a les limitacions que tenen les xarxes per accedir a tots els llocs web per diferents motius

1.2 OBJECTIUS

· Fins a quin punt es pot conservat la identitat com a anònim a la Deep Web?
· Pot accedir un menor a la Deep Web?
·Quines responsabilitats legals trobem en aquest camí?

1.3 MOTIVACIÓ PERSONAL

La meva motivació per fer aquest treball ha sigut el desconeixement general de la gent d’aquesta part de la xarxa i que tothom creu que és una cosa diferent i realment hi ha molt d’amagat darrere.

1.4 MANERA DE TREBALLAR

La manera de treballar més adequada per treballar aquest tema ha sigut la de navegar a la Deep Web ambuna llibreta al costat apuntant tots el conceptes importants i fent captures de pantalla als llocs més interesants.







1.5 DIFICULTATS DE LA INVESTIGACIÓ

Les dificultats d’aquesta investigación han estat:

-En un primer lloc a l’hora d’entrar en pàgines, algunes no funcionaven, no estaven disponibles o simplement les havien tancat.

-A vegades el servidors de Tor no són segurs per navegar iper tant l’ocultació d’IP és poca o núla i la vulnerabilitat augmenta exponencialment.

-Hi ha llocs plagats de hackers y per tant s’ha d’anar amb compte on accedeixes perquè hi pot haver els famosos “SCAMS”, que després explicaré.


1.6 CONCEPTES IMPORTANTS

· SCAM: Escaneig que et poden fer altres persones des d’altres ordinadors ja sigui perquè la persona ha configurat la página de tal maneraque pot fer això o desactiva la teva IP i pot saber la teva ubicació.

· Direcció IP: En anglès les seves sigles volen dir: Internet Protocol, que són un seguir ordenat de nombres que indiquen la teva zona de connexió i per tant és pot saber la ubicació d’un punt de connexió.

·Direcció MAC: És una direcció única per cada dispositiu i ens permet saber a quin port es troba connectat i quina és laseva posició.

· Hackers: Persones amb coneixement informàtic molt elevat, que utilitzen aquest coneixement en el seu benefici arribant a perjudicar a altres.





2.DEEP WEB

2.1 Tamany

La Deep web presenta molt més contingut que del que hi ha en la web superficial la qual usem. Segons fonts l'any 2000 la Internet superficial (Internet normal) tènia una grandària de prop de 167 Terabytes mentreque el de la deep web la seva grandària era de 7500 Terabytes la qual cosa volia dir que el contingut de la deep web era 45 vegades superior a la informació que teníem accés en aquell moment. Actualment a dia d'avui s'estima que la grandària real de la deep web és aproximadament de 91.000 Terabytes

2.2 Nivells

La deep web està classificada per nivells on cada nivel que passa augmenta laperillositat i el contigut de la información, parlem de perillositat en el sentit de que el contigut és més dur, per exemple en un primer nivel podem trobar posts de “Taringa” amb un contingut interesat per l’usuari o llocs o descarregar información una mica confidencial o pel·lícules o música il·legalment, a mesura que ens endinsem podem trovar el mercat negre ( venda d’armes, drogues, lloguer de sicaris,lloguer de hackers,…), més endavant parlaré parlar de tot aquest contingut amb detall, ara classificarem la deep web per nivells. També he de mencionar que aixó es bastant relatiu ja que tothom pot tenir una manera diferent de clasificar-ho però jo us exposaré la forma més general:

. 1r Nivell: Internet Superficial
-Aquí podem trovar les pàgines per les que naveguem normalment com és el cas...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Deep
  • Deep
  • WEB1
  • Web1
  • Web1
  • Deep WEB
  • Sin Deep-Tatoos
  • DEEP WEB

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS