Desenvolupament

Páginas: 2 (499 palabras) Publicado: 22 de octubre de 2011
El vídeo “Niños aprendiendo” té, ja per si sol, en el seu títol la síntesis de tot el que es veu. Si hi ha algun tema del que sempre s’ha sentit parlar, és de com arriben els nens a tenirdeterminats comportaments “negatius” en el seu desenvolupament, en aquest vídeo ens mostra clarament com els nens “imiten” (com deia Piaget) el que seu entorn social fa.

Ens han posat casos de violència,d’agressivitat, de poca educació, en els que els adults tenen comportaments poc educatius, acompanyats en tot moments per nens, tot moviment i acció realitzat per un adult es realitzen idènticament, enparaules, en gestos i en accions per els nens que els acompanyen.

Kagan feia referència a les diferents edats de desenvolupament com un despertar del nen, on va descobrint que el que importa “és lamirada dels altres”, el nen en el seu procés d’aprenentatge, aprèn allò que veu, allò que li ensenya l’entorn social en el que s’ubica.

La influència dels pares en l’edat de desenvolupament és elpunt de partida del nen, per tant si des de la seva infància se li mostra que la normalitat resideix en els maltractaments, aquest nen quan maduri serà un exemple de maltractador ( exemple vídeo parepegant mare i el nen imitant), per tant totes les accions realitzades dintre del entorn social com deia Vygotsky influirà en la maduració individual del nen.

El vincle afectiu que s’agafa amb la mareen l’etapa d’ alletament, mostra l’exemple de com el nen es capaç d’empatitzar amb les emocions i l’estat d’ànim de la seva mare, quan la mare vomita la nena fa lo mateix, el que demostral’importancia de la relació afectiva des de el naixement.

Els nens adquireixen mala educació i costums, els pares han de vetllar per l’estabilitat, l’educació, oferir una bona estructura i fomentar l’ajut, lasolidaritat, la salut, l’educació, el respecte. El vídeo és un exemple de com hi ha pares, que no són conscients de com els seus actes es veuen reflectits en els seus fills (o realment si que ho...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Desenvolupament
  • El desenvolupament humà
  • El desenvolupament del llenguatge
  • Desenvolupament Sostenible
  • Desenvolupament sostenible
  • Psicologia del Desenvolupament
  • desenvolupament socioefectiu
  • Desenvolupament Socioafectiu

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS