dfgjok

Páginas: 3 (639 palabras) Publicado: 26 de noviembre de 2014
Champions pergudes per el València CF
L’any 2000 va ser un any gloriós per al València ja que va ser l’equip revelació de la lliga espanyola, havien guanyat la Copa del Rey l’any anterior y aquestany guanyaren la Supercopa de España i despres de finalitzar una asombrosa lliga espanyola van aconseguir arrivar a la final de la Lliga de Campions de la UEFA.
Després d’empatar contra el ManchesterUnited, cosa que esl permetia als dos equips arrivar als quarts de final de la competició, la lliga de campions va arrivar a la seua recta final.
El València es va enfrontar a la poderosa Lazio adoble partit on van eixi vencedors despres de guanyar 5-2 mestalla i 1-0 a Italia, a semifinals esperava el FC Barcelona. El 3 de Maig el Barcelona va viatjar a Mestalla on van caure derrotats per 4-1,resultat que va enfonar a l’equip català, el 10 de Maig es va disputa el segon partit de les semifinalson el València av perdre 2-1 però amb aqeust resultat eren finalistes de la Lliga de Campionsper primera vegada a l’història.
La final de la lliga de campions de la UEFA es va diputar el dia 24 de Maig del any 2000 al Estade de France de París, a França . Aquesta final a la que participavendos equips espanyols com ara el València CF i el Reial Madrid CF, açó era la pirmera volta que ocorria.
LA FINAL DEL 2000
El 24 de Maig el València va disputar la final de la copa de campions enfronta un Real Madrid que va demostra un agran veteranía. El trofeu venía cap a Espanya no i habia dubte però es va quedar a la capital. El Reial Madrid va fer un gran partit al Estade de France , tot elcontrari que el València CF. Tres gols de Morientes , McManaman y Raúl van sentenciar la final. El València no va lograr el que tota la seua afició esperava y havia sommiat. El València va perdre lafinal posiblement contra el pitjo Reial Madrid de l’història i el millor València
SEGON FRACÀS
El València va arrivar a la finla de la lliga de campions una altra volta l’any 200 per 2na vegada...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS