dfsdfsd

Páginas: 5 (1029 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2014
l'Índia és un país situat a Àsia del Sud. És el setè país més extens, i el segon més poblat del món. Limita amb l'oceà Índic al sud, amb el mar Aràbic a l'oestey amb el golf de Bengala a l'est, al llarg d'una línia costanera de més de 7.517 quilòmetres. [L'Índia també limita amb el Pakistan a l'oest; [al nord amb la Xina , el Nepal i Bhutan i l'est conBangladesh i Birmània. A més, l'Índia és aprop de les illes de Sri Lanka, Maldives i Indonèsia. La seva ciutat cabdal és Nova Delhi i la seva ciutat més poblada és Bombai.
l'Índia és un país situat a Àsia del Sud. És el setè país més extens, i el segon més poblat del món. Limita amb l'oceà Índic al sud, amb el mar Aràbic a l'oestey amb el golf de Bengala a l'est, al llarg d'una línia costanera de més de 7.517 quilòmetres. [L'Índia tambélimita amb el Pakistan a l'oest; [al nord amb la Xina , el Nepal i Bhutan i l'est conBangladesh i Birmània. A més, l'Índia és a prop de les illes de Sri Lanka, Maldives i Indonèsia. La seva ciutat cabdal és Nova Delhi i la seva ciutat més poblada és Bombai.
l'Índia és un país situat a Àsia del Sud. És el setè país més extens, i el segon més poblat del món. Limita amb l'oceà Índic al sud, amb elmar Aràbic a l'oestey amb el golf de Bengala a l'est, al llarg d'una línia costanera de més de 7.517 quilòmetres. [L'Índia també limita amb el Pakistan a l'oest; [al nord amb la Xina , el Nepal i Bhutan i l'est conBangladesh i Birmània. A més, l'Índia és a prop de les illes de Sri Lanka, Maldives i Indonèsia. La seva ciutat cabdal és Nova Delhi i la seva ciutat més poblada és Bombai.
l'Índia és unpaís situat a Àsia del Sud. És el setè país més extens, i el segon més poblat del món. Limita amb l'oceà Índic al sud, amb el mar Aràbic a l'oestey amb el golf de Bengala a l'est, al llarg d'una línia costanera de més de 7.517 quilòmetres. [L'Índia també limita amb el Pakistan a l'oest; [al nord amb la Xina , el Nepal i Bhutan i l'est conBangladesh i Birmània. A més, l'Índia és a prop de les illesde Sri Lanka, Maldives i Indonèsia. La seva ciutat cabdal és Nova Delhi i la seva ciutat més poblada és Bombai.l'Índia és un país situat a Àsia del Sud. És el setè país més extens, i el segon més poblat del món. Limita amb l'oceà Índic al sud, amb el mar Aràbic a l'oestey amb el golf de Bengala a l'est, al llarg d'una línia costanera de més de 7.517 quilòmetres. [L'Índia també limita amb elPakistan a l'oest; [al nord amb la Xina , el Nepal i Bhutan i l'est conBangladesh i Birmània. A més, l'Índia és a prop de les illes de Sri Lanka, Maldives i Indonèsia. La seva ciutat cabdal és Nova Delhi i la seva ciutat més poblada és Bombai.
l'Índia és un país situat a Àsia del Sud. És el setè país més extens, i el segon més poblat del món. Limita amb l'oceà Índic al sud, amb el mar Aràbic al'oestey amb el golf de Bengala a l'est, al llarg d'una línia costanera de més de 7.517 quilòmetres. [L'Índia també limita amb el Pakistan a l'oest; [al nord amb la Xina , el Nepal i Bhutan i l'est conBangladesh i Birmània. A més, l'Índia és a prop de les illes de Sri Lanka, Maldives i Indonèsia. La seva ciutat cabdal és Nova Delhi i la seva ciutat més poblada és Bombai.
l'Índia és un país situat a Àsiadel Sud. És el setè país més extens, i el segon més poblat del món. Limita amb l'oceà Índic al sud, amb el mar Aràbic a l'oestey amb el golf de Bengala a l'est, al llarg d'una línia costanera de més de 7.517 quilòmetres. [L'Índia també limita amb el Pakistan a l'oest; [al nord amb la Xina , el Nepal i Bhutan i l'est conBangladesh i Birmània. A més, l'Índia és a prop de les illes de Sri Lanka,Maldives i Indonèsia. La seva ciutat cabdal és Nova Delhi i la seva ciutat més poblada és Bombai.
l'Índia és un país situat a Àsia del Sud. És el setè país més extens, i el segon més poblat del món. Limita amb l'oceà Índic al sud, amb el mar Aràbic a l'oestey amb el golf de Bengala a l'est, al llarg d'una línia costanera de més de 7.517 quilòmetres. [L'Índia també limita amb el Pakistan a l'oest;...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • dfsdfsd
  • dfsdfsd
  • dfsdfsd
  • dfsdfsd
  • dfsdfsd
  • dfsdfsd
  • Dfsdfsd
  • Dfsdfsd

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS