Dietari sobre el llibre de paraules emmetzimades

Páginas: 11 (2701 palabras) Publicado: 21 de febrero de 2012
30-12-11

El llibre comença amb l'introducció, on la Bàrbara Molina ens explica que és el seu aniversari, però ella no té moltes ganes de celebrar-ho, perquè aquest any per a ella ha sigut igual que els altres anys.
Al següent capítol el sotsinspector Lozano visita la família Molina, amb l'objectiu de comunicar-los la notícia de que el es jubila. Però per a tranquil·litzar-los els diu quedel cas de la filla segrestada dels Molina a partir d'ara s'ocuparà el seu substitut.
La dona que li va obre la porta al sotsinspector era la Núria Solís , mare de la noia desapareguda. Pel seu aspecte es nota que la dona pateix molt, ja que la seva filla va desaparèixer ja fa quatre anys. Uns mesos deprès de la desaparició la dona va estar de baixa, per la depressió. Però després va tornar atreballar d'infermera fent torns de nit.
L'Elisabet, la germana de la Núria, a vegades l'intenta animar, dient-li que ha de tornar a ser com era anants, ja que abants de la desaparició la Núria era molt diferent del que és ara. Era una dona bonica i emprenedora, que mai es parava quieta. En canvi ara no s' interessava per res que no sigui el cas de la seva filla desapareguda. Per patir tant a causade la desaparició té que anar al psiquiatre que li recepta unes pastilles per alleujar una mica la seva situació.
La Núria pateix tant a causa de que es considera culpable de la desaparició de la seva filla. Ella creu que quan la Núria tenia 15 any es va anar per la seva culpa. També creu que no li ha dedicat massa temps i no la ha educat suficient, pensa que és per aquest raó què la Barbara vadesaparèixer.
En canvi, el marit de la Núria , en Pep Molina porta molt millor aquesta situació que la seva dona. Ell no ha canviat gaire des-de la desaparició de la seva filla. Segueix sent el mateix home que anants, però ara és el , el qui ha de portar endavant la seva família. És el qui ha d'educar ells seus dos fills i és ells qui es preocupa de la seva dona i qui li recorda prendre lesseves pastilles.
A més de la Barbara , el Pep i la Núria tenen dos fills més, els bessons Xavier i Guillem. Encara que ara mateix ells tenen la mateixa edat què va tenir la Barbara quan va desaparèixer són molt diferent de la seva germana. Són molt tímids i a casa no parlen gaire i gairebé no fan sorolls per no ocasionar als seus pares més problemes de les que ja tenen .2-1-12
Mentrestant , la Barbara es troba molt agitada i nerviosa en aquella habitació tan petita, a causa de què li ha pres el mòbil al seu segrestador. Ella fa molt intents de trucar a la seva millor amiga Eva, però s'adona de que no té cobertura.
Mentre que ella camina des d' un racó de l'habitació a un altre per buscar la cobertura , aconsegueix trobar- la . Però enaquest moment comença a dubtar de si trucar o no. Recorda el incident de Lleida, ara ja fa quatre anys. Quan ella va intentar trucar a casa seva , i ell la va descobrir i la va donar una pallissa. Per aquest motiu ella decideix trucar a la seva amiga Eva i no a la seva mare. Però també dubta perquè anants de ser segrestada ella va barrellar amb l'Eva.
Finalment decideix trucar a l'Eva i hoaconsegueix, però només li dóna temps de dir unes poques paraules i la cobertura desapareix una altre vegada.
Al sentir la veu de la Barbara, l'Eva es queda congelada. Ella intenta pensar on es la seva amiga, en el que li va passar ,com és que li truca i a on es trobà ara. Comença a recordar tot el que va passar fa quatre anys, i també la seva discussió amb la Barbara. També comença a preocupar-se...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dietari Paraules emmetzinades
  • Traball sobre un llibre
  • Paraules Emmetzinades ( Dietari )
  • Preguntes Sobre Plató I El Llibre Vll De La República
  • Dietario
  • dietario
  • treball sobre paraules embetzinades
  • llibre

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS