dios todo poderoso

Páginas: 2 (324 palabras) Publicado: 29 de marzo de 2013
Dopatge es refereix a l'ús per part d'un esportista de substàncies o mètodes prohibits per progressar en el seu entrenament i millorar els seus resultats esportius. Quan parlem de dopatge solempensar en els esteroides, però també és dopatge l'ús per part d'un esportista d'altres substàncies prohibides (com estimulants, hormones, diürètics, narcòtics i marihuana), l'ús de mètodes prohibits(com transfusions de sang o dopatge genètic) i fins i tot la negativa a passar un control antidopatge o un intent de manipular controls antidopatge.

A mesura que continuïs practicant esport, ettrobaràs amb el dopatge cada vegada amb més freqüència

Substàncies més comunes en el dopatge

Clembuterol és un fàrmac comunament emprat en malalties respiratòries com descongestionant ibroncodilatador. la Unió Ciclista Internacional, consideren el medicament com una substància de dopatge per les seves propietats com anabolitzant que permet un desenvolupament més ràpid de la massamuscular en els entrenaments.Un dels casos més importants per aquesta subtància és la del ciclista espanyol Alberto Contador


Estanozolol és un esteroide sintètic. És un derivat de la testosteronai ha estat aprovat per la agència FDA per l'ús humà.
L'estanozolol promou el desenvolupament muscular. En via oral és emprat per al tractament del angioedema hereditari i criofibrinogenemia. Ésforça emprat en el culturisme. Un dels casos més importants per aquesta subtància és la del atleta canadenc Ben Johnson.

L'EPO o Eritropoetina és una hormona que facilita l'augment d'eritròcitsen sang, aconseguint amb això que els músculs disposin de més oxigen per al manteniment de la intensitat en els esforços durant un major període de temps, aconseguint el retard de l'aparició de lafatiga. Un dels casos més importants per aquesta subtància és la dels ciclistes Lance Armstrong i Marco Pantani, aquest últim està actualment mort a conseqüencia d’una sobredosis d’estimulants...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Dios Todo Poderoso
  • Dios todo poderoso
  • Dios todo poderoso
  • Dios todo poderoso
  • Dios Todo Poderoso
  • Dios Todo Poderoso
  • DIOS TODO PODEROSO
  • dios todo poderoso

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS