Dioses griegos

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 2 (274 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 8 de enero de 2012
Leer documento completo
Vista previa del texto
Despres de que quedesin tres finalistes com a les mes belles, Hera, deessa del matrimoni, Atenea, deessa de les arts, ciencies, guerra,intel·ligencia i saviesa i Afrodita, deessa de l’amor i la bellesa, van anar fins a Paris que tindira que triar quina de les tres deesses era la mes bonica.Hera anava amb la seva diadema i el seu ceptre, Atenea amb el casc, la llança i l’escut, i Afrodita amb la petxina i el mirall.
Quan van arribardevant de Paris, les tres noies el van començar a sobornar:
-Jo Hera, deessa del matrimoni, t’ofereixo a tu Paris, poder casarte amb la Miss Univers2012 i ser molt feliç amb ella.-
-Jo Atenea, deessa de la ciencia i de la guerra, t’ofereixo a tu Paris, poder fer el descobriment de la cura contrael SIDA i guanyar la guerra d’Irak.-
-Jo Afrofita, deessa de l’amor i la bellesa, t’ofereixo a tu Paris, ser el home més hermós de tot el món, i ames el més ric i que totes les dones vagin darrere teu.
Paris, després de tanta estona pensant quin de tots els regals que li oferien, era el mesadequat, i finalment va triar com a més bonica a Atenea. Les altres deesses enfadades amb la decisió, li van demanar explicacions a Paris:
-No hetriat a la deessa Hera ni a la deessa Afrodita, perque no m’agraden les dones, sino que m’agraden els homes.
Les deesses bocabadades amb la respostade Paris, van reconeixer la clara victoria de Atenea. I Atenea, que va rebre finalment la poma d’or va baixar de la montanya tot fent saltets.
tracking img