Docus

Páginas: 2 (441 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2013
1- Expliqueu tot allò que sapigueu sobre aquesta malaltia. Origen, contagi, simptomes, prevenció, medicació, ...
La tuberculosi és una malaltia infecciosa comuna i sovint mortal causada permicrobacteris que ataca als pulmons. Es creu que aquesta enfermetat té origens molt antics, tant que pot ser va poder infectar als homínids fa 3 milions d'anys enrrere. Els símptomes clàssics de latuberculosi són una tos crònica, amb esput sanguinolten, febre, suors nocturnes i pèrdua de pes. El diagnòstic es basa en la radiologia, en radiologies toràciques, una prova de la tuberculina cutània i unanàlisis de sang, així com una examinació al microscopi i un cultiu microbiologics dels fluids corporals. El tractament de la tuberculosis és complicat i requereix llargs tractaments amb diversosantibiòtics. Els contactes, si és necessari, també són analitzats i tractats. La prevenció es basa en programes garbell i vacunació.

2- Cerqueu dades sobre els casos de tubercolosi a l’estat espanyol icompareu-los amb la pandèmia que la malaltia representa per a Kenya. Quines causes creieu que expliquen aquestes abismals diferències?

A l'Estat Espanyol a l'any 2010 es van detectar 7.162 casos detuberculosis, es a dir, un 15,54 casos per 100.000 habitants, en canvi, a l'any 2007 es van detectar 115.234 casos de tuberculosis en Kenya, aquesta enfermetat mata a 70 keniatas al dia.

3-Quines estratègies de solució podrien ajudar a paliar els devastadors efectes d’aquesta epidèmia en els països africans?
L'Estat d'aquests països africans haurien d'invertir en programes per podervacunar contra aquesta enfermetat i medicaments per poder tractar-la. A més a més, organitzacions mundials i les indústries farmaceutiques haurien d'invertir diners per poder descubrir nous programes pertractar-la o poder ajudar a l'Estat a financiar aquestes vacunes i aquests medicaments.
Per exemple, el govern de Zimbawe ha decidit invertir diners en el finançament de la nanotecnologia, per a la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Docus
  • Docus
  • Docus
  • Docus
  • Docus
  • docus
  • docus
  • Docus

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS