Dragon Heart

Páginas: 2 (381 palabras) Publicado: 19 de junio de 2012
DRAGON HEART
1) Explica com són els personatges principals:
- Rei Einon: És un príncep que amb la mort del seu pare es fa rei, aquest noi ha estat ensenyat per Bowen, i pensen que serà un bonrei, però a mesura que passen els anys, es torna com el seu pare; Avariciós, egoista, cruel i orgullós.
- Bowen: És un cavaller que es dedica a la caça de dracs, intenta ensenyar al príncep, encara quefracassa, coneix a un drac i es fan amics de manera que els dos surtin beneficiats, el drac no el mata i el Bowen tampoc i fent veure que el mata davant dels pobles, guanya diners. És un personatgemolt valent, amb bon cor i que es preocupa pels demès. 
- Draco: És un drac que dona la meitat del seu cor al Rei Einol per a que no es mori, i continuï el seu regnat que suposadament tenia que serbo. És un personatge amb bona fe i està disposat a ajudar als seus companys.
2) Quins són els dos grans temes que entren en lluita a la pel·lícula?
- El poble està en contra del regnat del reiEinol perquè és molt cruel amb ells.
- El desig de matar al drac perquè és una amenaça per al poble, encara que al final descobreixen que no és tant dolent com sembla, i que el rei el vol mantindre viuperquè si el drac mor ell també morirà.
3) Quina és la figura cinematogràfica que remarca la dimensió social de la persona?
El drac, perquè es mostra amb els sentiments i característiques d'unapersona normal encara que el seu aspecte sigui d'un drac.
4) Busca un personatge històric, de novel·la... que representi un ``cavaller salvador´´ .
Sant Jordi, és un cavaller de la edat mitjanaque representa la valentia al anar a matar el drac que tot el poble el té por.
5) Explica què en treus de profit de la pel·lícula.
Que un no s'ha de fixar nomes en la aparença d'una persona persaber com és, perquè les aparences enganyen i normalment l’aparença no té res a veure amb la persona.
No et pots fiar de algunes persones encara que els hi ensenyis tot el bo que tinguis,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Heart
  • Heart
  • heart
  • El Heart
  • Heart
  • Heart
  • heart
  • Dragones

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS