Dramesrurals Diferents Resums

Páginas: 3 (668 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2012
Resum En Met de les Conques:
En un casalot mig enrunat hi vivien les Conques dues dones (mare i filla) entrades en edat que eren rebutjades per la societat ja que aquestes eren tractades com abruixes. Al tenir el nen encara les miraren pitjor i com era d’esperar el nen va esser rebutjat per la societat. Als 14 anys mor la seva àvia i comença a créixer. Al créixer aquest agafa un aspecteangelical i la gent no li tindrà tanta por. Arribaren els sermons de Quaresma i ell entrà a veure que deia el sacerdot. Al sentir les paraules d’aquest sent l’estimació que ell sempre havia anhelat i noes sent tractat amb desdeny ni amb la mofa habitual.
Al acabar les festes sent un buit interior i se sent infeliç fins que veu a unes dones amb un rosari a les mans, que són les que farà pensar a EnMet que les esglésies sempre estaven obertes no només en les festivitats. Entrà en ella i allà serà on deixarà d’estar trist i sentirà la pau interior que necessitava. Per tant decidirà passar-setot el temps possible dins l’església.
Una nit arribà a casa hi veié que la seva mare caigué malalta a causa de ingerir bolets enverinats. Va anar en busca del metge. Al primer intent de trobar-lo noel van contestar i al segon cop li digueren que el metge estava malalt. Quan tornà a casa es trobà a se mare morta amb els ulls en blanc i amb els orificis nasals negres. A partir d’allà va deixar demenjar i només feia l’essencial per viure.
Un dia sota un arbre mig defallit per la fam té una aparició en somnis, en aquest apareix Déu i li diu que vagi a fer penitencia d’alt la muntanya. En Metes desperta i es dirigeix amunt de les muntanyes en unes condicions pèssimes on passarà mil patiments. En l’últim tram ha de passar per un torrent i s’agafa a l’arrel d’un roure. Aquest al agafar-seperdrà el coneixement i caurà a una cova amb tanta mala pota que es trencarà la cama. En Met no podrà sortir i allà es quedarà atrapat uns dies on tindrà visions i patirà molts dolors. Finalment un...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resums
  • Prehistoria resums
  • resums
  • Resums
  • resums
  • Les diferents teories de la democràcia actual.
  • DIFERENTS TIPUS DE MERCATS
  • Resums textos Ciencies Socials

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS