Ecademico Tecnologico

Páginas: 2 (434 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2014
Definiciò
Scratch és un projecte de programació que s'ofereix de forma gratuïta i, a més a més, està destinat, principalment, a nens i nenes. És una eina que facilita la creació d'històriesinteractives, jocs i animacions i és pot compartir les pròpies creacions amb altres persones de forma online. Aquesta aplicació educativa fa que la programació sigui més atractiva i accessible per tot aquellque s'iniciï en el món de la programació. L'Scracth permet als nens explorar i experimentar amb els diferents elements que els ofereix aquest programa interactiu: fons, sons, animacions, diàlegs,etc.
L'Scratch ofereix diferents estils d'activitats per realitzar com ara: jocs interactius, que a l'hora poden ser educatius en relació a àrees, com matemàtiques, llengües, música, educació física,medi natural i social, ..., entre d'altres. també pot ser una oportunitat per crear animacions, simulacions i activitats interactives.
La idea bàsica per saber utilitzar aquest programa és l'existènciad'uns personatges o objectes que inserits en un escenari poden realitzar una sèrie d'accions: moure's, parlar, canviar de disfressa o posició, entre d'altres.
Història
Scratch es va dissenyar perl'aprenentatge i l'educació. A mesura que els joves utilitzen l’ Scratch es desenvolupen habilitats en disseny i solució de problemes i aprenen a pensar creativament, i treballar col•laborativamentafavorint l'intercanvi d'idees i estratègies amb els companys.
El nom Scratch prové de la tècnica de l'scratching, i es refereix tant al llenguatge com a la seva aplicació.A Scratch, tots elsobjectes, gràfics, sons i seqüències d'ordres poden ser fàcilment importats a un nou programa i es combinen de noves maneres de tal manera que això permet als alumnes nous aconseguir resultats ràpids i estarmotivats per intentar anar més enllà.
Actualment també ha sorgit una nova manera d'utilitzar Scratch mitjançant el sensor Kinect de Microsoft que incorpora una càmera, sensor de moviment i control...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tecnologo
  • Tecnologico
  • Tecnologo
  • Tecnologo
  • tecnologa
  • tecnologicos
  • tecnologo
  • Tecnologa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS