Edjios1997

Páginas: 2 (470 palabras) Publicado: 9 de junio de 2012
Títol: De cop i volta

Autora: Alegria Julià

Il·lustrador: Daniel Torrent

Editorial:Cadí

Col·lecció: Punt de trobada

Edició: 1a, gener 2012

Nº de pàgines: 94



1. Escriu amb lesteves paraules l’argument del llibre.

Es tracta d’un nen que un dia endreça la seva habitació i es troba una caixa amb objectes, cadascú dels objectes li recorda una història de la seva vida.2. Raona perquè creus que l’autora li ha posat aquest títol.

Perquè de cop i volta el Joan se’n adona que ja és gran gràcies a la caixa plena d’objectes de la seva infància.



3. L’escriptora fa servir la fantasia en alguns dels capítols. Explica aquests episodis i digues en quin capítol es troben.

En el capítol “Una guia de museu” perquè en Joan s’imagina els romans en el museu iveu com era en aquella època però és tot de la seva imaginació i fantasia.



4.També explica algunes anècdotes divertides. Quines?

Una anècdota divertida és quan el gos de l’ Enric, un amicd’en Joan, desenterra el lloro dels veïns que resulta que estava mort. L’ Enric el posa a la gàbia i l’endemà els veïns es pensen que s’avia produït un miracle.





5. En altres moments expressaunes emocions profundes: la tendresa, el dolor o tristesa i l’ amor. Explica en quins moments.

Hi ha moments de tristesa com quan es mort el germà del seu amic Lluís o quan tenen de fer ruïnes latorre on anaven a jugar amb l’ Enric i el Lluís, també hi ha amor quan s’enamora de l’ Alba.



6. Digues quin ha estat el capítol que t’ha agradat més i perquè.

M’ha agradat ‘Un cargol i unafemella’ perquè en Joan es queda atrapat al forat del seient d’un gronxador.



7. Segurament alguna de les històries que explica el Joan t’han recordatalguna anècdota de la teva vida que assembla. Explica-la

Una vegada vaig anar a un museu i com que era petita tocava tots els quadres. El zelador li va dir a la meva mare que em vigilés...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS