Educaccio D'Un Nen

Páginas: 4 (789 palabras) Publicado: 12 de febrero de 2013
La educació d'un nen

Que es troba darrera d'aquesta fal·làcia? Un professor , un mossèn, els pares o com sempre la societat? I el mon globalitzat que hi ajuda? Qui entre tots ells es elresponsable que jo tingui que escriure aquest article?
Nem per parts que si no ens perdrem. L' avia ja ens deia que a les dones que l'hi cauen les calces s'engreixen i per aixo s'ha de tenir cura. Peró semprehi ha un desmanegat que li cau el premi i ara te presa per aprendre tot allò que la coordinació fa ben fet i sense seny 46+46= 3200+3200 milions de cromosomes. Un cap a qui i l'altre cap allà ienganxats per la cua,que hi ha pressa per arribar al final.
S'ha d'anar al mossèn a rebre les garrotades, que el sogre s'ha estalviat i reflexionar davant el retaule, que un més un fan tres i aquell no hodiscuteix.
A la taverna no hi hem de fer res però que bé que s'hi esta. I de tant en tant un amic ens dona llisons de com s'educa un nen, fins i tot el mestre que com a regal per la bestiesa iconsolidar-li el futur en dona allò que si que ens despertarà “cién años de soledad” El llibre d'en Gabo i ara sí que podrem esbrinar el futur de la família.
Mentre la dona que engreixa i no menja, s'haposat a porrejar les tecles del ordinador per anticipar-se al seu futur mes pròxim.
El temps ja ha fet de les seves i el nano ja escolta. Com la negligència de una mare, porta a la seva filla a lesmans del llop i com dos nens son abandonats pels seus pares, en un camí cap l'antropofàgia d'una vella bruixa amb una casa de xocolata.
Que bons son els seus pares, que per no renyar-lo, han adoptatun nen de l'africa a qui l'hi cauen les garrotades que ell s'estalvia.
Ara ell es qui va a la escola i com no pot ser duna altra forma ell es el que pica al fill d'en Quimet ja que te 2 anys mes queell i es recolzat pel seu pare que tantes garrotades va rebre d'en Quimet. El mestre i el mossèn s'hi esforcen de valent per ensenyar-li les bones costums dels colzes i la sang amb la bona...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Educaccio
  • Amb Els Ulls D’una Nena De Dotze Anys
  • Nenas
  • Nena
  • LA NENA
  • nenas
  • Nene
  • nene

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS