Educació

Páginas: 3 (548 palabras) Publicado: 19 de noviembre de 2012
Actualment, estem acostumats a sentir la paraula fracas quan parlem d'educació, tant que solen anar lligades. Però realment existeix un fracàs escolar? Entès en el seu significat més concret, esrefereix solament a l´abandó de l'estudi, en aquest cas existeix abandó per part dels joves; no obstant, això ha existit sempre, des de fa temps a una edat primerenca els joves se´n anaven a treballar alcamp o en la construcció. La diferència és que avui en dia aquest nombre suposa un de cada tres estudiants, que abandona abans d'acabar l'educació secundària, segons un estudi de la Unesco.
Noobstant això, quan parlem de tal fracàs, ens referim en un terme més ampli, és a dir, a nivell de fallada en l'enseñaza, o que aquesta no produeix els seus fruits, ja que som dels paises amb menys formacióa l'hora de treballar, al mateix temps que existeix molta gent preparada o amb títol que no troba profit laboral en la societat, i especialment existeix una formació dolenta, una desmotivació delsalumnes.. i molts altres factors que ara analitzarem que ens porten a parlar d'aquest fracàs.
Quant a factors que afavorecen aquest fracàs, existeix gran diversitat, el més conegut és el dels canvislegislatius o reformes en l'educació. Realment és un factor molt rellevant, ja que en Espanya des de 1980 s'han aprovat 12 lleis orgàniques sobre educació.
Ens pot resultar fins i tot vergonyós perpart de la política que veuen l'educació com un simple vot, i no li donen la importància que correspon, a causa d'això estableixen canvis cada vegada que entra un partit polític, en ves de regular-se demanera ajena a la política, ya que és el futur de l'educació.
D'altra banda, hi ha més parts culpables d'aquest fracàs,com per exemple: desmotivació d'alumnes, situació social, professors, pares..Tots aquests elements influeixen.
Per exemple: la situació social, l'atur o la crisi que vivim, fa que un 50% de l'atur siga juvenil quan estem arribant a cifres desorbitants, aquesta situació també...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • en educació
  • la educaci o
  • la educacio
  • Educacio
  • Educacio
  • educacio
  • Educacio
  • Educacio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS