El Aparato Locomotor, Un Acercamiento Por Niños De Primaria

Páginas: 3 (747 palabras) Publicado: 30 de diciembre de 2012
L´aparell locomotor

Autores: 4to Grado de Primaria

INDICE

INTRODUCCIÓN
DESARROLLO
CONCLUSIONES
BIBLIOGRAFIA
ANEXOS

INTRODUCCIÓ

L'esquelet humà és el conjunt total i organitzat depeces òssies que servix al cos humà per a la locomoció, per a sostindre's, per a protegir l'òrgans que tenim dentro... Tots els ossos (menys un) estan articulats entre si formant un esquelet, que esconnecta amb els músculs per a poder moure's i fer força (lligaments, tendons, músculs i cartílags) . L'esquelet d'un ser humà adult té, aproximadament, 206 ossos, sense comptar les peces dentàries.L'esquelet humà es porta el 12 per cent del pes total del cos, així una persona que pes 75 quilograms, 9 quilograms d'ells són pel seu esquelet. El conjunt organitzat d'ossos --u òrgans esquelèticsconforma el sistema esquelètic, el qual concorre amb altres sistemes orgànics (sistema nerviós, sistema articular i sistema muscular) per a formar l'aparell locomotor. L'esquelet ossi és una estructurapròpia dels vertebrats.

DESENVOLUPAMENT

L'ESQUELET HUMÀ
L'esquelet humà és el conjunt total i organitzat de peces òssies que proporciona al cos humà una ferma estructura multifuncional (locomoció,protecció, contenció, suport.) . A excepció de l'os hioide, que es troba separat de l'esquelet, tots els ossos estan articulats entre si formant un continuum, suportats per estructures connectivescomplementàries com a lligaments, tendons, músculs i cartílags.
L'esquelet humà adult està constituït per almenys 206 ossos, podent arribar el seu número en algunes persones. La majoria dels ossos sónparixes, amb un membre de cada parell en cada costat del cos. Els ossos imparells són: les vèrtebres, l'estèrnum, el frontal, l'occipital, la mandíbula, l'esfenoide, l'etmoide, el vòmer i l'hioide.Parts generals del cos humà amb la seua quantitat d'ossos:
El crani (cap) consta de 29 ossos.
La columna vertebral consta de 26 ossos.
La caixa toràcica (tòrax) consta de 25 ossos.
L'arc...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aparato locomotor
  • Aparato locomotor
  • Aparato Locomotor
  • Aparato Locomotor
  • Aparato Locomotor
  • aparato locomotor
  • aparato locomotor
  • El aparato locomotor

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS