El cavaller de l`armadura rovellada

Páginas: 2 (370 palabras) Publicado: 19 de octubre de 2014


1. Fitxa bibliogràfica.

Autor: Robert Fisher.

Títol: El cavaller de l`armadura rovellada.

Traducció: Jordi Vidal Tubau.

Il.lustracions: No té il.lustracions.

Editorial: EditorialLaertes.

Col.lecció: Col.lecció L`Arcà.

Any: Aquesta reimpressió al Juliol de 2006.

Lloc de publicació: Capellades ( Barcelona ).

Nombre de pàgines: 98 pàgines.

3. Recensió del llibre.Aquest llibre jo pense que es un llibre per a coneixer-nos millor a nosaltres mateixos, te una part filosòfica i una altra didàctica. El llibre ens implica a conéixer i ens ofereix a saber sobrevalors fonamentals com la voluntat i l`audàcia. L`obra ens vol transmetre que totes les persones hem de tindre valors característics corresponents a la nostra forma de ser i a la forma de ser cara alsdemés,vol que fem una reflexió de nosaltres mateixos per a que vegam quins comportaments i quins valors transmetem a la gent que ens envolta. Podem dir que el llibre ens ajuda a ser millors personesperquè ens explica com un home que assoles pensa en si mateix i que els demes li donen igual a través d`un viatge espiritual arriba a ser millor persona conegent-se millor a si mateix i buscant quinescoses ha de corregir i quines no.

He triat aquest llibre com a lectura perquè es un llibre fàcil de llegir,aproximadament costa 1 hora o una hora i quart en llegirse i perquè t`ajuda a coneixertemillor a tu mateix per a ser millor persona del que ho eres.

La obra esta escrita amb un estil literari simple i espontani, crec que la història està ben construida amb una bona trama i un bonseguit de accions que ens fan endinxarnos dins de la història com si nosaltres forem els protagonistes.

També crec que Juliet va tomar una bona decició al donar-li l`ultimàtum al cavaller perque unaparella de casats no poden estar sense tocar-se i sense tenir ningun tipus de relació,no es normal que una persona vaja tot el dia amb l`armadura posada inclús mentres dorm, d`altra banda un fill...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el cavaller de l'armadura rovellada
  • caballero de la armadura rovellada
  • Cu l es el significado de la armadura
  • Armaduras y L mina
  • Cu l es el significado de la armadura
  • Cu l es el significado de la armadura
  • el cavaller de la armadura oxidada
  • Rovelló

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS