El Club Dels Perfectes

Páginas: 5 (1085 palabras) Publicado: 27 de abril de 2013


EL CLUB DELS PERFECTES


















Alvaro Salomoni
4t ESO B


1.
Aquest llibre està estructurat en 7 dies, és a dir en una setmana. És el temps que estan en Josep Maria i en Carles al Curohotel.

2.

Dia 1:

Al principi en Josep Maria oblida el camí cap a l’hotel, però arriben al curohotel en Josep Maria i el seu nebot, en Carles. els dos van a recepció idemanen una depuració com a tractament pels dos. La primera sessió és la dutxa escocesa que consisteix en una dutxa calenta i una dutxa freda, a continuació toca un relaxant píling. Per avaluar com mengen tots dos, van a la nutricionista, i finalment se’n van a descansar a l’habitació. Més tard baixen a dinar al bar dietètic. A la tarda van a comprar-li a l’oncle roba esportiva, i després van afer un tomb per la Ronda. Després de sopar pugen a l'habitació per dormir.

Dia 2:

Es desperten d’hora per esmorzar i fer una llarga excursió. Quan arriben a l'hotel en Carles, passa per la sessió d'aprimament i la dutxa escocesa. Fa un tractament corporal anticel·lulític, on li fan pressoteràpia. Després va al dietètic, i es dirigeixen al bar per dinar una bona sopa i una crema. A la tardavan a donar una volta caminant, i quan ja es fa més fosc van a sopar al bar dietètic, on coneixen a la Pepita i a la Lisi.

Dia 3:

Es desperten ben d’hora perquè tots els de l’hotel van a córrer dirigits per una monitora. Quan arriben a l'hotel van a la dutxa escocesa i a un agradable massatge. A continuació tenen l'hora de dinar. Desprès fan hidroteràpia de colon. En Carles puja a l'habitacióper mirar la televisió i després va al gimnàs a fer exercici. Més tard van a sopar i a dormir.

Dia 4:

Aquest dia es el dia que toca la bàscula, ben d’hora baixen per anar-hi,després van a esmorzar i a caminar per la Badia de Sant Feliu. Més tard hi ha un massatge per treballar el cos, i seguidament és l'hora de dinar. A la tarda en Carles va al bany turc i a una sessió d'acupuntura, és adir, shiatsu. I després a sopar i a dormir.

Dia 5:

És desperten, esmorzant i van a caminar per la Badia de sant Feliu , després tenen dutxa escocesa i control mèdic. A mig matí hi ha tractament anticel·lulitític. Després van a dinar i parlen amb la Lisi i la Pepita. Per la tarda, en Carles va a la sales de butaques i més tard va al gimnàs i l'oncle va a la piscina. A la nit van a sopar i adormir.

Dia 6:

Es desperten, es prenen un suc de fruites i seguidament van a donar una volta. Quan arriben, en Carles fa la teràpia de xocolata, molt relaxant. A quarts de dotze van a dinar. A la tarda van a donar una volta pels carrers. A la nit, és el primer dia que prenen un menjar sòlid, ja que fins ara tot el que havien menjat era líquid.

Dia 7:

Al matí van a donar una volta per laRonda, després fan les maletes, s’acomiaden de la Lisi i la Pepita es donen dos petons i es diuen les adreces. Despréspugen al cotxe i tornen a casa.

Una Setmana Desprès:

L'oncle ha deixat la dieta i menja pernil d'amagat.

Epíleg:

Mantenen el contacte, l'oncle s'opera de l'estomac per així reduir pes, i ara pesa 79 kg.




3.
Dia 1:

Carles: tímid, rialler i nerviós.
JosepMaria: té vergonya.

Dia 2:

Carles: ha perdut 400 grams està cansat, és positiu i obedient.
Josep Maria: ha perdut 1 kg, està cansat, és simpàtic, parlador i bromista.

Dia 3:

Carles: nerviós, poc confiat
Josep Maria: cansat, xerraire

Dia 4:

Carles: 1,9kg menys,està més relaxat, obert i modern.
Josep Maria: 4kg menys, és valent i divertit.

Dia 5:

Carles: més simpàtic, s'haaprimat 2 quilos, curiós, vergonyós, atrevit.
Josep Maria: està bromista i de bon humor.

Dia 6:

Carles: imaginatiu.
Josep Maria: bromista, complidor,molt sociable.

Dia 7:

Carles: ha perdut 2,5kg
Josep Maria: ha perdut 4,5kg

4.

És un club on hi ha persones amb vicis i petits defectes com per exemple: sobrepès, estrès, fumadors... Intenten canviar per millorar aquest aspecte...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El club de los perfectos
  • El Club Dels Poetes Morts
  • Clubes
  • Perfecto O Perfectible
  • Perfecto
  • Perfecto
  • te club
  • clubes

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS