El Genoma

Páginas: 2 (366 palabras) Publicado: 13 de diciembre de 2012
1-Causes de la revolució francesa:

Per una banda l’alça dels preus de les collites va provocar un descontentament popular i a part la burguesía enriquida per el creixement econòmic volia tenirpoder polític. També va ser degut a la crisi financera que va tenir la monarquia la qual tenia uan solució que era obligar a l’aristocràcia a pagar impostor.
2-

- Els països que es vanbenefeciar de la remodelació del ampa Europeu al Congrés de Viena van ser Rússia, El Regne Unit, Prusia i Austria.


- El seu propòsit era el de redibuixar el mapa polític del continent després de laderrota napoleònica Francesa de la primavera prèvia i intentar controlar i eliminar les revolucions liberals que es pogueren produir mitjançant l'establiment de tot un seguit de monarquies absolutesarreu d'Europa.


- L a força del liberalisme i del nacionalisme es va desmostrar en tres grans onades revolucionàries que, aprtir del 1820, van anar esquerdant el sistema de la Restauració.3-

4-
Revolució del 1820: Va ser la primera de tres revolucions la qual demostrava la força del liberalisme i del nacionalisme pero va acabr sent sufocada.

Revolució del 1830: Va sorgir entrel’any 1829 i el 1835 i va tenir un suport popular important. Va significar la substitució de l’absolutisme per sitemes polítics liberals, en els quals la burgesia tenia el poder. El moviemnt es vainiciar a França i va enderrocar el monarca absolut Carles X i es va proclamar una monarquia de caràcter liberal en la persona de Lluís Felip d’Orleans. El 1831 va esclatar uan revolta a Polònia que va serreprimida.

Revolució del 1848: La revolució del 1848 va significar l’aparció dels ideals democràtics i també el sorgiment dels treballadors com a força política. A França, un aixecamnet popular vadestrobar Lluís Felip d’orleans i va proclamar la Segona República en la qual es van adoptar una sèrie de mesures democràtiques.
La República va evolucionar i Lluís Napoleó Bonapartes va acabr...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Genoma
  • genoma
  • genoma
  • genoma
  • genoma
  • Genomica
  • genómica
  • El Genoma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS