El Hgu

Páginas: 2 (397 palabras) Publicado: 13 de noviembre de 2014
Bé ... Tots excepte un: El gat de Schrödinger. M'ha encantat que parlessin d'ell, la veritat és que vaig tenir el meu primer contacte amb ell en Umineko i m'interessa tot sobre aquest estranyfenomen, igual que la superposició (que podria ser una de les bases dels mons de les visual novels) .
Ah! Si no tens ni idea que és i vols saber sobre el gat de Schröndiger, aquí.

En resum, una històriadinàmica original amb el tema però bastant simple com a argument, una mica infantil i amb un punt de vista mal definit.

El millor: enigmes, conceptes sobre la física que et poden interessar,original.

El pitjor: punt de vista mal definit, infantil, simple ...

L'he gaudit un: 2/5
Fins aquí el meu avorriment.




MhbmnmEn la modalidad Gratuita de nuestro sitio web NO HAY CUOTAS paralos miembros en BuenasTareas.com. Únicamente te pedimos que dones un trabajo al sitio. Por favor completa el siguiente formulario para suscribirte. Tu cuenta se activará de inmediato.
N bmb bmbMbkbkhmnknnk
JhjbjBiografía del autor
Vaig néixer el 8 de març de 1978 a Barcelona. Em vaig llicenciar en Física per la Universitat Autònoma de Barcelona. Vaig fer la meva tesi doctoral en el camp de lainformació i l'òptica quàntica. L'any 2003 vaig treballar al Centre Europeu d'Investigació Nuclear (CERN) en el projecte del nou accelerador de partícules Large Hadron Collider (LHC). Allà vaigcomençar a degustar la divulgació científica mentre participava com a guia oficial i conferenciant del CERN. El 2005 vaig viatjar a Los Alamos, als Estats Units, per col·laborar amb la divisió teòrica delLaboratori Nacional de Los Alamos (LANL) en un projecte sobre decoherència i informació quàntica. Sens dubte, es tracta d'un lloc on qualsevol científic s'atura a reflexionar sobre les conseqüències iles responsabilitat de les nostres investigacions. L'any 2006 vaig treballar a l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) en un projecte europeu titulat «Computació quàntica escalable amb llum i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caso HGU Introduccion 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS