el lobo the wall street

Páginas: 5 (1150 palabras) Publicado: 14 de diciembre de 2014
El Lobo the Wall Street



El director de la pel·lícula de El Lobo de Wall Street és el famós Martin Scorsese, va néixer el 17 de novembre del 1942 a Nova York. Sol fer pel·lícules que tracten temes com la identitat dels italoamericans, els conceptes catòlics de culpa i redempció, i la violència endèmica en la societat americana. Va guanyar l'Oscar com a director pel film Infiltrats, unpremi que se li resistia molt i que havia estat nominat diverses vegades.
El tema de la pel·lícula és basada en les memòries de Jordan Belfort. La pel·lícula és protagonitzada per Leonardo DiCaprio com Belfort, al costat de Jonah Hill, Jean Dujardin, Rob Reiner, Kyle Chandler i Matthew McConaughey, entre d'altres.
La història tracta sobre un agent de borsa de Nova York, Jordan Belfort, que esnega a cooperar en un cas de frau de títols que involucra la corrupció a Wall Street, el banc comercial i infiltració de la màfia.
El protagonista de la historia Jordan Belfort, és representat per Leonardo DiCarpio. És un actor de cinema estatunidenc tres vegades nominat als Premis Òscar i guanyador d'un Globus d'Or. Va néixer a Los Angeles l’11 de novembre de 1974.
Un personatge que penso queés important en la pel·lícula encara que surti poc és el Mark Hanna, que el interpreta Matthew David McConaughey, ja que ell li ensenya com va tot el món en Wall Street. Aquest actor i productor de cine. És guanyador d’un Óscar, un Globus d’Oro y un SAGva. Néixer el 4 de novembre de 1969





El acompanyant den Jordan en aquesta pel·lícula és el seu veí en Donnie Azoff, representat per unaactor no molt conegut Jonah Hill, va néixer a Los Angeles, el 20 de decembre del 1983.




I per últim la seva esposa Naomi Lapaglia que al final de la pel·lícula és divorcien, interpretada per la Margot Robbie, és una jove actriu australiana, va néixer el 2 de juliol del 1990.



La critica de aquesta pel·lícula és fer veure com és l’esser humà, tothom li agradaria ser com en Jordandurant un temps, tothom li agradaria tenir molts de diners, el protagonista vol tindre el que és diu el somni americà, i avui en dia tenir diners és tenir poder, és a dir tothom busca tenir poder, però quan l’aconsegueixes perds el control de la teva vida o de la situació com li ha passat al protagonista, penso que el director ha volgut enviar un missatge al món amb aquesta pel·lícula, dient quela gent que te el poder avui en dia en el pot controlar.

La meva opinió personal sobre la pel·lícula és que és una gran pel·lícula, en molts sentits, reflecteix l’actualitat, el que esta passant en el món. Els rics gasten molts diners per divertir-se com en la situació del principi quan estan llençant a dos homes que pateixen nanisme o a la dona que li tallen el cabell, i ells no fan resencara que hi hagi gent que és mort per gana o per gent que no és pot comprar el remei contra algunes malalties. També m’agradaria destacar l’ànsia de poder que te l’home, amb ganes de tenir més i més diners, i els aconsegueix enganyant a la gent. Defineix a l’home que te poder com que és egoista, i només fa falta mirar els polítics o a altre gent que podria fer coses i no les fan.




Lasocietat actual és basa en el consumisme. On tota persona l’únic que vol és tenir poder, formar una família i només l’importa el seu ben estar. Una altre de les seves característiques és “el canvi”, sempre busquem millorar les coses, tenir qualsevol producte que acaba de sortir al mercat.
La tecnologia ens a ajudat, ara vivim en una era on la tecnologia es bàsica per poder viure, em avançat tant quevivim en una societat tecnològica, plena de telèfons i mòbils, entre d’altres maquines, que afecten al medi ambient de la terra i no només a la terra també a nosaltres, que mica en mica ens esta fent més independents, hi ha gent que comença a substituir a les persones per mòbils o vídeo jocs, a nens que és passen gran part de la infància tancats a la seva habitació davant d’una pantalla,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lobo de Wall Street
  • lobo de wall street
  • Lobo de wall street
  • EL LOBO DE WALL STREET
  • El lobo de wall street
  • ensayo el lobo de wall street
  • lobo de wall street
  • el lobo de wall street

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS