El Nen Salvatge : Víctor S’averion (1797)

Páginas: 4 (762 palabras) Publicado: 6 de junio de 2012
1r Batx A Filosofia

Nen salvatge: Víctor s’Averion (1797)
Pel·licula: El Pequeño Salvage. L’enfant sauvage.
François Truffaut. 1960

1. Explica la història d’en Victor d’Aveyron.
Envíctor d’Aveyron, és un nen que ha viscut tota la seva vida al bosc. Quan tenía tres anys, els seus pares el van abamdonar. I ara es troba sol. Una dona que estava buscan bolets el va trobar. Es pensavaque era un animal perillós. El van portar a un centre especialitzat per ensenyar-lo. Però ell pensava que el tractarien malamente i no es deixava tocar. Al tenir-lo en un lloc reduït, es posava moltnerviós, per aixó tots pensaven que era perillós i el van tancar.
Tot el que ha pasat, ho va escoltar un professor de França i ell el va investigar. El va anar a buscar i, en Víctor, va viure amb ell.El professor feia tot el possible per que en Víctor fossi una persona normal i sapiga conviure amb les altres persones. I poc a poc, veia que resultats satisfactoris.

2. Quines són lescaracterístiques que presenta en Víctor abans de iniciar el seu procés d’educació? Explica amb precisió algunes d’elles.
No parla, fa sorolls extranys, només es comunicava amb sons, que és l’únic que sap fer;camina curvat i amb quatre potes, no sap caminar de forma erecta perquè, al bosc, pujava als arbres i tenia que còrrer a gran velocitat; menjava el que caçava i recol·lectava, tenia que fer el quepodía per poder sobreviure. El professor es va donar compte que no badallava, plorava ni esternudava. No tenia emocions, tot aixó és com un aprenentatge.

3 .Descriu alguns aprenentatges realitzatsper Víctor.
Savia relacionar objectes amb dibuixos i fins i tot amb lletres. Quan feia una cosa ben feta, el professor li donava un got d‘aigua. Fins que al final intentava parlar per poder-hoaconseguir.
El professor el va ensenyar a vestir-se, al principi li costava molt però a mesura que anava passant els dies ja ho fei ell sol.

4. Argumenta perquè no pot desenvolupar algunes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Nen Salvatge
  • El Nen Salvatge
  • El nen salvatge
  • El nen salvatge
  • La Salvatge
  • Nenas
  • Nena
  • LA NENA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS