El porque de las religiones

Páginas: 3 (582 palabras) Publicado: 15 de mayo de 2013
Introducció
El treball que hem realitzat té com a títol “Per què creiem en les religions”. El nostre propòsit principal es poder identificar i demostrar de manera general els principals factors quedeterminen les creences d’una persona, tot tenint en compte factors socials, polítics, geogràfics, etc.
La tria d’aquest treball va venir de l’ interès que teníem per saber per què existiendiferents religions, i que feia que decidíssim creure en una o en un altre. En aquell moment ens vam adonar de que el àmbit social, l lloc on viu la persona, i altres factors d’importància tenien granrepercussió en la creença de la persona, i vem decidir analitzar-ho des del punt de vista de diferents religions. En aquest treball podreu veure l’anàlisi d’aquest factors aplicats a tres de les religionsamb major impacte social d’avui en dia, el cristianisme, l’ islam i l’ hinduisme.
El propòsit principal del nostre grup és poder explicar i determinar de manera general què causa l’origen de lesdiferents religions i per què la gent hi creu.
Introducció a les principals religions
L’ Islam: L’ islam és una religió monoteista. La paraula islam significa "submissió a Déu" en àrab, encara que unaaltra definició derivada etimològicament seria "aplicació de la pau de Déu". Per ser musulmà només cal reconèixer com a tal, és a dir, pronunciar la shahada ("No hi ha més déu que déu (Al · là), iMahoma és un dels seus profetes") i practicar a partir de llavors la fe, la submissió a Déu en els diversos aspectes de la vida (família, treball, etc). A la shahada li segueixen altres obligacions opilars de l'islam que tot musulmà ha de complir: les oracions diàries (Salah), l'impost o les donacions als pobres (zakah), el pelegrinatge a la Meca almenys una vegada a la vida (hayy ) i el dejunidurant el Ramadà
L’ Islam com religió és jove, neix al s.VII dC a partir de les revelacions d'Al · là (Déu en àrab) a Mahoma (l'elegit de Déu), que es considera l'últim profeta entre altres enviats...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Porque Existen Las Religiones
  • Porque tenemos religion
  • 12 Porque hay tantas religiones
  • Porque tenes religión
  • el porqué de las Religiónes
  • ¿porqué la religión no debe ser obligatoria en los colegios?
  • Porque Pelear? (Ciencia Y Religión)
  • Porque la religion debe intervenir en la politica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS