El prodigi

Páginas: 8 (1752 palabras) Publicado: 7 de enero de 2014
EL PRODIGI


Tot va començar amb l’Axel, un nen que vivia en un poble. Ell cada nit sortia a donar un vol amb la seva amiga Nàdia, però un dia, després de llargues discussions, els seus pares van divorciar-se. La mare va anar a viure a Barcelona, i l’Axel amb ella, tenint que acomiadar-se de la Nàdia.

Tot això va enfadar a l’Axel amb la seva mare, perquè deia que la seva mare només s’haviapreocupat per ella i no havia pensat en ell, ja que per culpa del divorci va tenir que marxar del poble i deixar els seus amics.

L’Axel va tenir que començar una nova vida, tenint que canviar d’institut, de casa i de forma de viure, ja que passava de viure a un poble, a viure a una ciutat.
A l’institut ningú parlava amb ell, i tothom se’l mirava amb una cara estranya, i fins hi tot se’n reiend’ell ja que tenia un petit bigoti, que ell creia que era degut als canvis de l’adolescència. Cada dia era així, fins que un dia, molestat pel sol, es va posar unes ulleres de sol. Des de que portava aquelles ulleres de sol, la gent el mirava de forma diferent, fins i tot, una noia anomenada Viveca, que era gòtica, va parlar amb ell i el va acompanyar a casa.

Estava preocupat ja que a partdel bigoti que li provocava tantes burles a l’institut, l’altre dia va sortir a fora sense les ulleres de sol i no podia obrir els ulls degut al sol, era com si se li cremessin. Era molt sensible al sol.

A part d’això, també tenia un força sobrehumana, ja que un dia es va trobar amb els “matons” del col·legi al lavabo i el van amenaçar, però ell, sense pensar-ho dos cops, va arrencar la pica iels hi va tirar.

A part de totes aquestes coses hi havia una altre que li preocupava me. Els ullals els tenia molt afilats, i cada cop que veia o olorava sang sobresortien una mica més que les altres dents.

Ell volia saber a que eren deguts aquets canvis, i buscant per internet va trobar una pàgina web, en la qual hi havien les característiques d’un vampir, i la meitat eren iguals als seussímptomes.

En arribar al col·legi, la Viveca també tenia aquella llista de les característiques d’un vampir, de les qual en tenia marcades la meitat. Ella va mirar la llista i li va preguntar si era homosexual, ja que una de les coses de la llista era això. Ell si va negar, però tot i això, la Viveca li va presentar a en Tomàs, un homosexual que li va preguntar si volia sortir amb ell, però ell liva dir que no tot avergonyit. Tot i la negació, l’Axel li va dir que podrien ser amics sense cap rancor, i en Tomàs va acceptar.

Un dia, la Viveca va acompanyar a l’Axel a l’estació, on li va presentar en Reamon, que segons ell era un caçador d’homes llop, i la Viveca, una caçadora de vampirs. Ara l’Axel ja sabia perquè la Viveca tenia la llista de característiques d’un vampir.
Mentreparlaven, de cop va sortir un enorme monstre, provablement home llop, que va mossegar a en Reamon. Pensant que estava mort, l’Axel i la VIveca van fugir gràcies a que no se sap perquè, l’home llop no atacava a l’Axel. Mentres fugien, l’Axel, sense saber perquè ho feia, es va posar a devorar un cadàver, i la Viveca, en veure’l, va separar-se d’ell i va marxar corrents.

Al dia següent, a l’institut vaser informat de la mort de la seva avia, i de que l’Odin, el seu oncle misteriós que mai havia vist el vindria a visitar per primer cop en la seva vida.

En arribar a casa se l’hi aparegué un fantasma, molt semblant al de la seva avia, hi tot i que estava molt espantat, va entendre que no anés a visitar a l’Odin, que era dolent i mala persona, però ell no li va fer cas i se’n va anar a un bar onhavia quedat amb ell i va xerrar una estona i a coneixe’l millor.

Al cap d’uns dies, la Viveca, després de estar tant temps sense parlar amb ell el va trucar, i li va comentar que en Reamon, va poder sobreviure a l’atac de l’home llop. L’Axel va acceptar i van quedar en una casa que ell no coneixia.

En arribar allà en Reamon estava lligat a una biga de ferro, i la Viveca li va explicar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Zapatera Prodigiosa
  • el prodigio de ocotlan
  • La ciudad de los prodigios
  • El Prodigio De Los Príncipes
  • reseña El desierto prodigioso y prodigio del desierto
  • La Zapatera Prodigiosa
  • La zapatera prodigiosa
  • La zapatera prodigiosa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS