El Show De Truman

Páginas: 4 (906 palabras) Publicado: 12 de enero de 2013
1-
Truman(Jim Carrey): es una persona que va néixer dins d’un estudi de televisió, com part d’un programa, és a dir, d’un reality show que es retransmetia 24 hores al dia sense el seu consentimenten el qual ell era l’autèntic protagonista. Treballava en un banc.
Christof ( Ed Harris) : és el que se’n carregava de simular la realitat en que vivia Truman, és a dir una societat ideal d’es delpunt de vista del productor. Ell era l’encarregat de manipular-ho tot a la seua manera perquè els fans estigueren contents.
Pare: el pare de Truman sols és utilitzat quan Truman és menut. Un dia se’nvan al mar i una tempesta fa que son pare siga arrastrat al fons del mar de manera manipulada i acabe amb la seua vida. D’ aquesta manera el productor aconsegueix que Truman tinga terror a navegar iaixí fer que mai escape d’eixe món inventat.
Dona i Mare de Truman: Simulaven el paper de dona i de mare de Truman. Actuaven amb total normalitat i amb molt d’interés com si es tractara de la vidareal, encara que de vegades intentaven eliminar detalls de la vida quotidiana per a que Truman no s’adonara del que estava passant en realitat. La dona tenia molt d’interés de tenir un fill amb Truman perfer que d’eixa manera estiguera més lligat a la realitat televisiva que l’envoltava. A més a més simbolitzen el consumisme ja que moltes vegades Taruman es queda impactat al veure com de manera moltexagerada fan publicitat sobre diversos aliments.

2-
El primer esdeveniment que fa que Truman dubte del sentit de la seua vida és una nit, en una festa, s’enamora d’una xica anomenada Sylvia. Enla mateixa festa se’n van a la vora de la mar a parlar uns minuts i és en eixe moment quan aquesta li diu que es el protagonista d’un reality, i que intentara fugir d’aquesta falsa realitat. Al minutapareix un cotxe, que reprimeix a Sylvia i la tatxa de esquizofrènica emportant-se-la ràpidament, tot aquesta seqüència es ordenada per el productor per a que Truman no descobrisca més coses. A...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El show de truman
  • Truman Show
  • Truman Show
  • El show de truman
  • truman show
  • Show De Truman
  • El Show De Truman
  • El show de truman

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS